2020-10-21 09:00:00
Vamos
Vamos
Zdroj: VAM

Ako ovplyvnila koronakríza krádeže áut? Čísla stúpajú

Prvá vlna pandémie koronavírusu a s ňou spojené opatrenia zlodejom výrazne sťažovali prácu.

Prvá vlna pandémie koronavírusu a s ňou spojené opatrenia v podobe zatvorených hraníc zlodejom výrazne sťažovali prácu a počet krádeží klesol. Po uvoľnení opatrení však čísla stúpajú.

Zlodeji si teda nedali na dlho pokoj a svoj biznis opäť naštartovali. Kým počas opatrení v apríli a máji boli mesačné čísla na úrovni okolo 80 krádeží za mesiac, od uvoľnenia opatrení v júni tohto roka sa zase vyšvihli a momentálne sa počet krádeží pohybuje zhruba na rovnakých číslach ako za rovnaké obdobie minulého roka. To predstavuje viac ako 100 krádeží áut mesačne.

Zdroj: VAM

Nechcete, aby sa stalo obeťou zlodejov aj vaše auto? Drahé poistky proti krádeži však vaše auto neochránia. Spoľahlivo to nedokáže ani čisto elektronický či čisto mechanický zabezpečovací systém, nad ktorým sa zlodeji skôr pousmejú. Že riešenie neexistuje? Ak vsadíte na VAM systém - neprekonateľný zabezpečovací systém proti krádeži auta – zlodeji nebudú mať šancu.

VAM systém odolá všetkým technikám zlodejov

Zabezpečovací systém VAM je založený na elektronickom, ale aj mechanickom princípe, a tak zaručuje ochranu vášho vozidla pred každým možným spôsobom krádeže. Montáž zabezpečenia je pre každé vozidlo individuálna. V každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach a každé používa svoj vlastný logický kód kombinatoriky, a to ho robí pre zlodejov neprekonateľným.

Zdroj: VAM

Potvrdzujú to aj štatistiky: ukradnúť auto s nainštalovaným VAM systémom sa nepodarilo ešte žiadnemu zlodejovi. A to je na trhu už 20 rokov!

Na pobočkách v Bratislave, Nitre a Lemešanoch

Zabezpečovací systém si môžete dať poľahky namontovať na jednej z troch pobočiek v Bratislave, Nitre či Lemešanoch na východe Slovenska. Ak by ste to do týchto pobočiek mali ďaleko, technici z VAM systému za vami radi prídu kamkoľvek na Slovensku.

Zdroj: VAM

Stále zvažujete? Prečítajte si o 100 % spoľahlivom zabezpečovacom systéme VAM viac na www.vam-system.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: VAM PR

Komentáre k článku


Stream naživo