2020-10-08 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: VAM

Je jedno, aký model auta vlastníte. Zlodeji vám ho vedia ukradnúť do pár sekúnd. Ako ho ochrániť?

Pri automobiloch je dnes jedno, koľko vás stálo peňazí.

 

Či to bolo 5000 € alebo 50 000 €. Tak či onak sa jeho zabezpečovací systém dá prelomiť v priebehu krátkej chvíle. Riešením je dodatočné zabezpečenie.

Internetom sa pred troma rokmi šírilo video, v ktorom je vidieť dvoch zlodejov, ako za pár sekúnd ukradnú najnovší Mercedes spred domu jeho majiteľa. Najšokujúcejšie na tom je, že sa im to podarí v priebehu pár desiatok sekúnd bez toho, aby sa „zapotili“.

Ako si ochrániť auto? Dodatočným zabezpečením auta

Na trhu existuje množstvo bezpečnostných systémov, ktoré sľubujú zlepšenie ochrany auta. Sú založené buď na elektronickom alebo mechanickom princípe. Slovenský výrobca VAM Systém ale prišiel so zabezpečením, ktoré je postavená na elektromechanickom princípe pre maximálnu ochranu.

Neprekonané zabezpečenie, ktoré vylepšili
VAMPIRE Lite predstavuje novú generáciu zabezpečenia auta, ktoré je postavené na 20 rokov neprekonanej technológii. Od svojho predchodcu sa líši novým, modernejším dizajnom a ešte vyššou ochranou. VAMPIRE Lite totiž neblokuje 6, ale až 7 rôznych častí auta.

Zdroj: VAM

Zabezpečenie auta od VAM systém je navyše založené na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. V každom vozidle sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. To sťažuje situáciu zlodejom a robí z jeho ukradnutia takmer nemožnú záležitosť.

Montáž trvá len pár hodín

Váš automobil môže byť 100 % chránený  už v priebehu 4 hodín. Stačí navštíviť niektorú z pobočiek VAM systému, a to buď v Bratislave, Nitre alebo Lemešanoch. Nemusíte sa obávať, montáž VAMPIRE Lite nemá vplyv na záruku vozidla.

Zdroj: VAM

Chcete vedieť o neprekonanom VAM systéme viac? Prečítajte si o všetkých jeho výhodách na www.vam-system.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo