2020-10-07 10:52:00
Revolúcia v predaji áut
Revolúcia v predaji áut
Zdroj: todos

Posledná šanca: Vyhrajte 2 rôzne Toyoty od Todosu na 5 dní!

Dnes máte poslednú šancu zapojiť sa do súťaže a vyhrať hneď dve autá na 5 dní.

 

V spolupráci s Todosom sme pre vás pripravili špeciálnu súťaž na facebooku Topiek. Jeden z vás vyhrá možnosť vyskúšať si na 5 dní 2 ľubovoľné autá z ponuky Todos Toyota. Stačí ak nám dáte vedieť, ktoré 2 autá by ste si vybrali a označíte jednu osobu, ktorú by ste vzali na testovaciu jazdu.

 

Bežte na facebookovú stránku Topky.sk a zapojte sa do prebiehajúcej súťaže! Kliknite na tento príspevok a súťažte o testovacie jazdy s Todos Toyota. 👌

Uverejnil používateľ Podkapotou.sk Štvrtok 1. októbra 2020

 

Todos a.s. Je autorizovaný dealer značky Toyota so sídlom v Lamači. Nájdete tam všetko od malého Yarisa, cez najnovšie Corolly, crossover CHR, či SUV RAV4. Môžete si vyskúšať ako naozaj fungujú legendárne hybridy tejto značky, prípadne môžete zvoliť jedno z pracovných áut ako sú dodávky Proace, Proace Verso, či legendárne offroady Toyota Hilux a Toyota Land Cruiser.

Zdroj: Toyota

Todos Toyota aktuálne ponúka službu, ktorú celkom právom nazval (R)evolúcia.

Funguje to celkom jednoducho pri zakúpení vozidla značky Toyota v novom dealerstve Todos Toyota, automaticky získavate poukaz na prenájom ktoréhokoľvek modelu značky Toyota až na 5 dní zadarmo. Platnosť poukazu trvá 4 roky od zakúpenia vozidla a využiť ho môžete akokoľvek a kedykoľvek chcete.

Ak si v Todose kúpite napríklad Corollu, teda menšie vozidlo, ktoré perfektne uspokojí všetky vaše požiadavky počas väčšiny roka, ale napríklad v zime by ste radi vyrazili na lyžovačku vo väčšom SUV, tak si z Todosu na 5 dní zapožičiate novú RAV4ku, Landcruiser alebo rovno nesmrteľný HILUX.

Zdroj: Ján Hargaš

Aby sme vám pocit z (R)Evolúcie sprostredkovali ešte pred kúpou vozidla značky Toyota, pripravili sme pre vás spomínanú súťaž, ktorá sa odohráva na Facebooku Topiek a dnes je posledný deň na to, aby ste sa do súťaže zapojili. Súťaž nemusíte nikde hľadať, nájdete ju rovno na tomto linku, alebo v okne vyššie. Stačí pár klikov a môžete stráviť celých päť dní s autom od Toyoty.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Todos Toyota

Komentáre k článku


Stream naživo