2020-09-30 09:00:00
Revolúcia v predaji áut
Revolúcia v predaji áut
Zdroj: todos

Prvýkrát si môžete kúpiť auto, ktoré skutočne chcete. To, ktoré potrebujete, získate zdarma!

360 dní v roku stačí šikovný hatchback, ale na čom vyraziť na dovolenku?

 

Klasická dilema pri kúpe auta. 360 dní v roku by vám úplne stačil šikovný hatchback, ale na čom vyraziť na dovolenku alebo previezť miešačku na chatu? Vyskúšajte akciu Revolúcia.

Kúpte si jedno auto a užívajte všetky.

Pri zakúpení vozidla značky Toyota v novom dealerstve Todos Toyota, automaticky získavate poukaz na prenájom ktoréhokoľvek modelu značky Toyota až na 5 dní zadarmo. Platnosť poukazu trvá 4 roky od zakúpenia vozidla a využiť ho môžete akokoľvek a kedykoľvek chcete.

Zdroj: Ján Hargaš

Ak si v Todose kúpite napríklad Corollu, teda menšie vozidlo, ktoré perfektne uspokojí všetky vaše požiadavky počas väčšiny roka, ale napríklad v zime by ste radi vyrazili na lyžovačku vo väčšom SUV, tak si z Todosu na 5 dní zapožičiate novú RAV4ku, Landcruiser alebo rovno nesmrteľný HILUX.

Zdroj: Ján Hargaš

Možno ešte lepší príklad by mohla predstavovať kombinácia nový Yaris, v ktorom si mladý pár bezstarostne jazdí celý rok po meste a dodávka ProAce Verso, v ktorej vyrazia na letný romantický roadtrip. Do auta sa im zmestia bicykle, paddleboardy, komplet výbava na kempovanie a vzadu sa ešte aj pohodlne vyspia ako v karaváne.

Ak máte opačný problém a dennodenne potrebujete kvôli pracovným povinnostiam alebo veľkej rodine väčšie auto, tak vás možno práve v nose pošteklila vôňa spálenej pneumatiky sprevádzajúca váš  únik z reality v novej Supre GR.

Zdroj: Ján Hargaš

Máte pocit, že 5 dní je málo? Tak to by ste sa mali poponáhľať. Pre prvých 100 zákazníkov je pripravená špeciálny akcia 5+5, teda 10 dní, počas ktorých si môžete užívať zapožičané auto. To, či to bude jedno auto na 10 po sebe idúcich dní alebo postupne vyskúšate 10 rôznych áut počas 10 ľubovoľných dní v priebehu nasledujúcich 4 rokov, je len na vás.

Todos svoju akciu nazval neskromne (R)Evolúcia. Revolúcia preto, lebo je to spôsob predaja, aký na našom trhu neponúka nikto iný a treba uznať, že tým dosť zásadne menia pohľad na kúpu auta. To R je v kampani preškrtnuté azda preto, lebo nejak takto by mala vyzerať evolúcia prispôsobená dnešnej dobe. Je naozaj na zváženie, či potrebujeme dennodenne prevážať po meste kubíky vzduchu v nadrozmernom SUV alebo bojovať s parkovaním v dlhom kombi len preto, aby sme v lete párkrát previezli v kufri polku domácnosti počas výjazdov na chatu.

Zdroj: Ján Hargaš

Netreba zabúdať ani na to, že Toyota má aktuálne ponuku plnú hybridov, ktoré fungujú fakt dobre a väčšine zákazníkov v dennodennej mestskej prevádzke reálne ušetria časť rodinného rozpočtu.

Zaujali sme vás? Vyskúšajte si to. V spolupráci s Todosom sme pre vás pripravili špeciálnu súťaž na facebooku Topiek. Jeden z vás vyhrá možnosť vyskúšať si na 5 dní 2 ľubovoľné autá z ponuky Todos Toyota. Stačí ak nám dáte vedieť, ktoré 2 autá by ste si vybrali a označíte jednu osobu, ktorú by ste vzali na testovaciu jazdu.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: todos

Komentáre k článku


Stream naživo