2020-04-22 10:00:00
SEAT Leon
SEAT Leon
Zdroj: Seat Media

SEAT Leon je v predpredaji – cena je príjemným prekvapením

Slovenské zastúpenie značky láka prvých 100 zákazníkov na balík SEAT Premium s predĺženou zárukou.

Môžu však balík odmietnuť a získať auto ešte lacnejšie. Modelový rad Leon bol vždy hlavným pilierom výrobného programu značky SEAT, čo potvrdilo vyše 2,2 milióna predaných exemplárov troch generácií. Nová generácia má ambície nadviazať na veľkú obľubu tohto modelu.

Štvrtú generáciu navrhli a vyvinuli v Barcelone s ambíciou nadviazať na doterajší úspech a posunúť hlavné atribúty úspešného modelu na novú úroveň. Nový SEAT Leon sa bude aj vyrábať v Barcelone (v závode Martorell). Španielsky automobilový výrobca investoval viac ako 1,1 miliardy eur aby vytvoril automobil s efektívnejšími motormi, vyššou úrovňou digitálnej konektivity, najmodernejšími asistenčnými systémami, vysokou dynamikou a atraktívnym vzhľadom.

Zdroj: Seat Media

Potešujúcou správou je, že plánované spustenie výroby v domovskom závode SEAT Martorell sa začne od pondelka 27.4.2020. Na linke spustí SEAT vyrobu novej generácie bestselleru značky SEAT spolu s pľúcnymi ventilátormi využívajúcimi servomotory zo stieračov pre nový SEAT Leon.

Slovenské zastúpenie značky SEAT oficiálne spustilo predpredaj nového bestselleru so štartovacou cenou 15 990 EUR + navyše pre prých 100 zákazníkov balík SEAT Premium v hodnote až 3070 EUR s predĺženou zárukou na 5 rokov/100 000 kilometrov, balíkmi výbav PREMIUM úplne zadarmo vo výške až 2579 EUR, alebo extra Odkupný Bonus vo výške 800 EUR (zvýhodnená štartovacia cena 15 190 EUR).

Zdroj: Seat Media
Zdroj: Seat Media

Hoci sa dnes majú začať otvárať aj predajne áut, úplne Nový SEAT Leon je dostupný cez platformu SEAT@Home, kde sú predajci z 19 autorizovaných miest SEAT plne k dispozícií telefonicky, alebo mailom, pričom deti môžu navštíviť detský kútik. Cez platformu SEAT@Home sa zákazník môže objednať do servisu, nakonfigurovať a objednať si svoj Nový SEAT Leon, alebo rovnako pohodlne vybrať ktorékoľvek zo 140 skladových vozidiel z ponuky SEAT Fast Lane dostupných ihneď. Predajca môže na požiadanie automobil doručit za prísnych hygienických podmienok vydezinfikované a prihlásene priamo pred dom.

SEAT Leon novej generácie pre nový svet

Najúspešnejší model značky SEAT je teraz ešte praktickejší. Zväčšené rozmery základného 5-dverového modelu aj kombi (dĺžka väčšia o 86 mm, resp. 93 mm) priniesli viac miesta na zadných sedadlách a väčší objem batožinového priestoru kombi Sportstourer.

Zdroj: Seat Media

Nový Leon je prvý úplne digitálne prepojený automobil SEAT poskytujúci  konektivitu in-car a out-car (online navigácia, funkcie a služby), vrátane Full Link s Android Auto a wireless CarPlay. Prediktívny adaptívny tempomat, Emergency Assist, Travel Assist, Side Assist a Exit Assist prinášajú pre nový Leon navzájom prepojené najmodernejšie asistenčné systémy vodiča aby poskytoval optimálnu ochranu vo všetkých jazdných situáciách. Leon novej generácie je tak najbezpečnejším automobilom v histórii značky SEAT.

Zdroj: Seat Media
Zdroj: Seat Media

Leon štvrtej generácie je skonštruovaný na základe modulárnej stavebnice komponentov s priečne uloženým motorom MQB Evo. Nový SEAT Leon je zároveň najinovatívnejším produktom v histórii značky. Vďaka komplexnej digitálnej konektivite, najmodernejším asistenčným systémom a hybridnej technológii pohonu je pripravený na budúcnosť. Má portfólio najmodernejších motorov: benzínové motory (TSI), naftové motory (TDI), motor na stlačený zemný plyn (TGI), aj motory mild-hybrid (eTSI) a plug-in hybrid (eHybrid).


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: Porsche Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo