2020-04-21 16:30:00
Mercedes-Benz GLA
Mercedes-Benz GLA
Zdroj: Mercedes-Benz AG

Mercedes-Benz dnes predstavuje novú GLA – môžete byť pri tom

Momentálna situácia s klasickými prezentáciami nových modelov vozidiel je na bode mrazu.

Ak teda hovoríme o donedávna bežných prezentáciách pre novinárov. Zrušili sa autosalóny, niektoré značky predstavili teda svoje horúce novinky, ktoré mali byť odhalené verejnosti napríklad v Ženeve celkom inak – v online prostredí. Zrušili sa aj dynamické predstavenia nových modelov, počas ktorých novinári získavali prvé osobné dojmy a skúsenosti zo stretnutí s novými modelmi. Všetky automobilky vyčkávajú, ako sa bude situácia vyvíjať ďalej.

Mnoho automobiliek sa rozhodlo predávať autá on-line. No tu sa už situácia zrejme už čoskoro uvoľní a mali by sa otvoriť aj predajne automobilov. Samozrejme s dodržiavaním prísnych predpisov. Tak, ako je to v prípade servisov, ktoré fungujú.

Zdroj: Mercedes-Benz AG

Predstavovanie noviniek však stále nie je hlavnou témou dňa, hoci mnoho výrobcov má novinky, ktoré by chcelo ukázať čo najväčšiemu počtu fanúšikov. Preto sa v zastúpení značky Mercedes-Benz na Slovensku rozhodli pre doteraz neveľmi tradičné predstavenie jednej z noviniek.

Rozhodli sa pozvyť všetkých priateľov a fanúšikov značky na špeciálne virtuálne predstavenie novej GLA, ktoré pripravili v spolupráci s ambasádorom značky Mercedes-Benz Sajfom a produktovým expertom Mercedes-Benz Slovakia, Petrom Krajčím. Nová GLA sa predstaví v živom prenose v utorok, 21. apríla od 18.30 hod..

Zdroj: Mercedes-Benz AG
Zdroj: Mercedes-Benz AG

Pripojte sa aj vy a užite si exkluzívnu 30-minútovú slovenskú online-premiéru plnú informácií o kľúčových vlastnostiach novej GLA. Počas priameho prenosu bude tiež priestor venovať sa vašim otázkam.

Ako sa pripojiť?

Netreba na to ani pohnúť prstom! Vlastne musíte, no stačí ak kliknite na odkazy nižšie a pripojte sa k prezentácii na oficiálnom profile Mercedes-Benz Slovakia. Prípadne môžete sledovať Instagramový profil ambasádora značky – Sajfu, ktorý predstaví #HviezdyNazivo

> Pripojiť sa na Facebooku

 

> Sledovať Sajfu na Instagrame


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo