2019-12-23 07:20:00
SlovakiaRing
SlovakiaRing
Zdroj: slovakiaring.sk

Ešte stále hľadáte ten správny darček na Vianoce?

Na to, aby ste potešili svojich blízkych, máte už len jeden deň.

Už zajtra sú Vianoce a vy stále nemáte vymyslený žiadny darček? Ak máte v rodine, či priateľov motoristov, ktorým sa páči rýchla a bezpečná jazda, alebo sa potrebujú zlepšiť vo svojich vodičských návykoch, máme pre vás jeden z posledných tipov.

Darujte bezpečnosť aj adrenalín. Oboje nájdete v ponuke areálu na SlovakiaRing-u. Hľadáte  niečo „bezpečnejšie“? Potom si vyberte obľúbené kurzy školy šmyku z Centra bezpečnej jazdy. Neprehliadnite aj motokurzy a kurzy na skútre, či kurzy parkovania.

 

Zdroj: slovakiaring.sk
Zdroj: slovakiaring.sk
Je jedno, či zvolíte kurzy bezpečnej jazdy na aute alebo motorke, kurzy parkovania, či kurzy na skútre – profesionálni inštruktori ukážu a naučia, ako správne ovládať svoj „stroj“ a hlavne ako predchádzať nehodám a minimalizovať ich dopad.


Iný level je trocha viac adrenalínu, stále s ohľadom na vysokú mieru bezpečnosti. Pre adrenalínovejšiu ponuku sa dá vybrať zo širokej ponuku jázd na pretekárskom okruhu, prípadne na úplne novej motokárovej dráhe a nových motokárach.

Zdroj: slovakiaring.sk

Vybrať možno z  ponuky adrenalínových jázd na okruhu. Môže to byť na vlastnom aute a motorke, aby ich majitelia lepšie spoznali, alebo tiež na pretekárskom aute z požičovne priamo na pretekárskom okruhu. Ak má obdarovaný rád motokáry, na SlovakiaRingu začalo fungovať nové motokárové centrum a jazdy na motokárach pre verejnosť.

Zdroj: slovakiaring.sk

Z pohodlia domova si môžete vybrať a kúpiť poukážku na kurz bezpečnej jazdy, jazdu na pretekárskom okruhu alebo jazdu v úplne novom motokárovom centre.

Zdroj: slovakiaring.sk


Viac informácii a úplnú ponuku zážitkov nájdete na www.slovakiaring.sk


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo