2019-12-10 08:55:00
Preprava detí - Volkswagen
Preprava detí - Volkswagen a Hágerová
Zdroj: Porsche Slovakia

Ako bezpečne prevážať deti v aute? Pozrite si video od Volkswagenu

Volkswagen pripravil spolu s Dianou Hágerovou užitočné video, v ktorom sa dozviete všetko o preprave detí v aute.

Kurzy, krúžky, záujmové aktivity... Matky, oteckovia aj deti žijú aktívny život, ktorý si nevyhnutne vyžaduje mobilitu. Aktuálny tlak na využívanie MHD je síce fajn, ale vedeli ste, že autobusy aj električky majú predpísaný počet kočíkov, ktoré môžu zobrať na palubu?

Toto číslo vonkoncom nie je v desiatkach. Mnoho autobusov má priestor len pre dva kočíky. Ak chcete nastúpiť a daný dopravný prostriedok je už naplnený na maximum, máte smolu a musíte si počkať na ďalší. Nikto pritom negarantuje, že v ňom bude voľno.

Zdroj: Porsche Slovakia

Preto je pre prepravu malých detí najpohodlnejšie a aj najbezpečnejšie auto. Má to však svoje podmienky a tými sú zodpovedný rodič a správne prevážanie dieťaťa v aute. To znamená použitie vhodnej autosedačky, jej správne upevnenie v aute, dobrý posed dieťaťa v nej, ako aj znalosť predpisov či základných pravidiel.

Slovenský importér vozidiel značky Volkswagen v spolupráci s bývalou modelkou, moderátorkou a aktuálnou mamičkou Dianou Hágerovou pripravil poučné video, ktoré jednoducho a zrozumiteľne ukazuje, ako prevážať deti v aute. Dozviete sa v ňom, ako vybrať vhodnú autosedačku, aké rôzne druhy autosedačiek sú na trhu, kde ich môžete v aute umiestniť, ako do autosedačky obliecť dieťa a podobne.

Zdroj: Porsche Slovakia

Volkswagen teda nemá snahu vzdelávať svojich fanúšikov iba o technike a technológiách skrz známe technologické videá. Na YouTube kanáli značky sa dozviete rady, ktoré môže využiť každý motorista.

Video aj s podrobnými informáciami nájdete už tradične na stránke www.volkswagenblog.sk

Zdroj: Porsche Slovakia

 


AUTOR: PR článok
ZDROJ: Porsche Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo