2019-11-20 09:05:00
VAM Security
VAM Security
Zdroj: VAM Security

Tu nájdete 6 tipov, ako predísť krádeži auta

Zlodeji na vaše vozidlo striehnu na každom kroku a úplne v bezpečí nie je pre nimi nikde.

Nemusíte sa so svojim autom hneď lúčiť! Prinášame 6 tipov, ako šance zlodejov na odcudzenie vozidla výrazne znížiť.

1. Vždy po odchode od auta skontrolujte, či máte zamknuté dvere a zatvorené všetky okná. Robte to zakaždým, aj keď idete len kúpiť pečivo do obchodu na rohu.

2. Aby ste zlodejom sťažili odtiahnutie vášho auta, pri zaparkovaní otočte kolesá smerom k chodníku alebo k okraju cesty.

3. Nikdy nenechávajte veci na sedadlách auta. Dokonca ani vtedy, ak nie sú cenné.

4. Ak je niektorá časť mesta či obce považovaná za nebezpečnejšiu, zvážte možnosť sa jej vyhnúť.

5. Vozidlo majte zamknuté aj počas jazdy. Zamedzíte tak možnosti náhleho otvorenia spolujazdcových dverí a krádeži kabelky, notebooku či inej batožiny.

6. Parkujte na miestach, ktoré sú dobre osvetlené. Zlodeji radi pracujú v noci, takže parkovanie na slabo osvetlenom mieste môže byť vašou nevýhodou.

Dodržiavate uvedené tipy? Stále však nemáte vyhraté. Ak si chcete byť 100 % istí a pokojne spávať každú noc, dajte si do vášho vozidla nainštalovať VAM systém! S ním vám totiž vášho štvorkolesového miláčika neukradne nikto.

Zdroj: VAM Security

VAM systém chráni vaše vozidlo komplexne

Ako je to možné? Elektromechanický zabezpečovací systém VAM je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti, čím nedáva zlodejom najmenšiu šancu. Na krádež auta by tak potrebovali dlhé hodiny, čo za štandardných podmienok nie je možné.

Zlodeji neuspejú so žiadnou ich štandardnou technikou, či už je to použitie čítačky alebo rušičky, výmena riadiacej jednotky, spínacej skrinky, palubnej dosky alebo použitie duplikátu kľúča.

Klasický VAM R1 alebo novinka VAMPIRE LITE

Okrem klasického zabezpečovacieho systému VAM R1 môžete vo svojom aute mať aj modernejší VAMPIRE LITE. Ten vás prekvapí novým modernejším dizajnom a kompaktným prevedením. Navyše blokuje namiesto 6 až 7 komponentov auta.

Chcete vedieť o VAM systéme viac? Kliknite na autoalarm-vamos.sk a prečítajte si, prečo je vaše auto s VAM systémom 100 % chránené.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM Security

Komentáre k článku


Stream naživo