2019-08-03 06:30:00
Gefco robí úpravy áut,
Gefco robí úpravy áut, montáž doplnkov, personalizáciu
Zdroj: Gefco

Môžete sa odlíšiť, nemusíte mať rovnaké auto, ako ostatní

Lakovanie špecifických dielcov, polepy vozidiel, úpravy, montáž doplnkov a ďalšie zmeny.

K tomu napríklad personalizácia firemných flotíl a ďalšie práce na aute, ktoré vyjde z výrobnej linky - to je len zlomok post produkčných úprav vozidiel, ktoré robí spoločnosť Gefco priamo v priestoroch svojho workshopu v Trnave.

Nadnárodná logistická spoločnosť GEFCO je svetovým lídrom v komplexnom riešení dodávateľských reťazcov a európskym lídrom v oblasti logistiky pre automobilový priemysel. Stavia na svojich 70-ročných skúsenostiach a vďaka pôsobí v 47 krajinách sveta. Vo svojej pobočke v Trnave sa však zaoberá nielen skladovaním, prepravou osobných a úžitkových vozidiel, ale aj ich úpravou.

Zdroj: Gefco

Napríklad aj priamo z Trnavskej výrobnej linky smerujú vybrané úplne nové vozidlá na ďalšiu personalizáciu priamo do priestoru Gefca. „Rozsah úprav závisí od filozofie výrobcov vozidiel. Niektorí ich vyrábajú v základnej výbave a my ich v nadväznosti na konkrétnu objednávku dovybavíme. Vozidlo tak príde k zákazníkovi s požadovanou výbavou v pomerne krátkom čase. Pri niektorých výrobcoch naopak prevládajú dizajnové úpravy, aby vozidlá zapadli do jednotlivých marketingových línií a špeciálnych edícií," uvádza Peter Fagula, FVL manažér spoločnosti Gefco Slovakia. Ročne tak Gefco pozmení celkovo 26 000 nových áut.

Firemná flotila bez starostí

Spoločnosť GEFCO realizuje úpravy v menších objemoch aj pre firemné flotily. Pre klientov realizujú úpravy vozidiel priamo na mieru.  Niekedy je požiadavka zjednotiť vizuálnu stránku alebo podľa individuálnych potrieb vylepšiť funkcionalitu vozidiel. V praxi to znamená lakovanie špecifických dielov, polepy áut, dispozičná úprava, montáž doplnkového vybavenia (vyhrievanie sedadiel, montáž navigácie, zámkov, zásuviek, opláštenie nákladného priestoru...).  Vozidlá sú ešte pred transportom ku konečnému zákazníkovi dovybavené tak, by ich zákazník mohol ihneď po odovzdaní používať.

Zdroj: Gefco

Najčastejšie úpravy osobných vozidiel:

  • Parkovacie senzory
  • Hmlovky
  • Elektronické knihy jázd
  • Zabezpečenie a navigácia
  • Lakovanie krytov spätných zrkadiel
  • Dizajnové difúzory výfukov
  • Vyhrievanie sedadiel

Doplnkové služby a moderná lakovňa

V areáli spoločnosti Gefco sa skladuje viac ako 11 000 vozidiel. Pri preprave, nakládke a vykládke môžu vozidlá prísť k drobným povrchovým poškodeniam. Aby mohli byť vozidlá v čo najkratšom čase odovzdané v stopercentnom stave, je práve skladovací priestor firmy s modernou lakovňou pre osobné a úžitkové autá ideálnym miestom na opravu.  Vysokú kvalitu poskytovaných prác potvrdilo už niekoľko majiteľov veteránov, ktorí si tu nechali lakovať svoje cenné zberateľské kúsky.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo