2019-07-08 12:00:00
Volkswagen PR
Volkswagen PR
Zdroj: Volkswagen

Volkswagen vzdeláva svojich zákazníkov: Toto určite nevedeli!

Čo majú spoločné parkovacie senzory a bezkľúčový vstup do vozidla? Importér vozidiel značky Volkswagen sa pustil do jedinečného projektu a odhaľuje skryté funkcie svojich áut.

Bezkľúčový vstup a štartovanie je veľmi príjemná komfortná funkcia. Máme ju radi preto, že je jednoduchá. Kľúč od auta stačí mať niekde v taške. Priblížite sa k autu a len čo sa dotknete kľučky, odomkne sa. Vy nastúpite a naštartujete auto tlačidlom. Opačný postup platí pri zamykaní.

Takto to veru väčšinou funguje a nie je na tom nič zlé. Avšak čo ak si nie ste istí, či sa auto zamklo? Ak vložíte ruku do kľučky, aj tak sa odomkne, takže ako sa presvedčíte? A čo ak máte vybitú batériu v kľúči? Dá sa naštartovať? A čo taký systém Easy Open, ktorý vám otvorí veko batožinového priestoru, keď ho „podkopnete“ pohybom nohy? Je fajn mať možnosť otvoriť kufor s plnými rukami. Ale čo keď chcete z kufra veci vybrať a odísť s plnými rukami?

Zdroj: Volkswagen

Na všetko má odpoveď expert Miro z Volkswagenu, ktorý sprevádza divákov bežnými prvkami výbavy ich vozidiel a odhaľuje im ich skryté funkcie, o ktorých možno ani netušili. Od neho ste sa mohli dozvedieť, že diaľkové otváranie kufra na modeli Multivan nefunguje, keď zadné parkovacie senzory zachytili za vozidlom prekážku alebo človeka, do ktorého by mohli dvere pri otváraní naraziť. Táto informácia zaznela v epizóde venovanej kľúču od vozidla.

Nové video sa zaoberá bezkľúčovým vstupom a štartovaním, pričom pokrýva všetky oblasti, ktoré sme načrtli vyššie. A k tomu mnoho ďalších. Slovenský importér vozidiel Volkswagen pripravil zaujímavý projekt, kde sa snaží ukázať svojím zákazníkom ako využívať ich vozidlá naozaj naplno. Málokto si totiž naozaj prečíta návod od vozidla a možno sa tak pripravujú o ucelený zážitok z vlastníctva automobilu značky Volkswagen. Sledujte YouTube kanál Volkswagen Slovensko, lebo práve tam budú časom pribúdať ďalšie videá s touto tematikou.

Viac informácií, článkov, fotografii, testov a videí nájdete na stránke www.volkswagenblog.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Platená reklama/PR Volkswagen

Komentáre k článku


Stream naživo