2019-07-04 07:55:00
VAM
VAM
Zdroj: VAM

GPS lokalizácia nie je zabezpečenie: Ako si skutočne ochrániť auto?

Kúpili ste si luxusnejšie auto za niekoľko desiatok tisíc eur? Nainštalovali ste si teda aplikáciu s GPS lokalizáciou vášho auta.

Vďaka nej vždy presne viete, kde sa vaše auto nachádza, či je zamknuté, alebo či nie je náhodou v pohybe? Znie to naozaj dobre. Lenže nemýľte si GPS lokalizáciu s profesionálnym zabezpečením auta pred krádežou.

Skupiny zlodejov totiž vedia v priebehu pár sekúnd vďaka rušičke zablokovať systém a vaše auto sa z vašej aplikácie jednoducho stratí. GPS lokalizáciou si totiž auto v skutočnosti nezabezpečujete, len vidíte jeho aktuálny stav. Rozumnejšie je preto si auto naozaj zabezpečiť zabezpečovacím systémom. Vsadiť odporúčame však len na ten najlepší – ideálne je, ak zabezpečovací systém kombinuje elektronické aj mechanické zabezpečenie.

Neprekonaný zabezpečovací systém VAM

VAM systém je elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý je založený na princípe kombinatoriky a unikátnosti. V oblasti zabezpečovacích systémov je na vrchole rebríčka: za 20 rokov, počas ktorých sa tento systém do áut montuje, zlodeji neukradli ani jedno takto zabezpečené auto, aj keď sa o to pokúšali vo viac ako 500 prípadoch.

Zdroj: VAM

VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK zabezpečia aj interiér vozidla či kolesá

Ak chcete ochrániť celé vaše vozidlo, vďaka rozširujúcim modulom VAM ODŤAH si zabezpečíte vaše auto proti naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu či nakláňaniu, krádeži kolies, ale aj vniknutiu do motorovej časti. VAM AKUSTIK okrem vyššie spomenutých výhod zabráni aj vniknutiu do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

Zdroj: VAM

VAM systémom zabezpečíte každé auto, navyše s nulovým odberom z batérie

Ďalšie výhody VAM oproti iným zabezpečovacím systémom sú aj nulový odber z batérie a možnosť montáže do každého auta vyrobeného po roku 2000. Zabezpečiť je možné aj motorky, pracovné stroje, nákladné autá či dokonca karavany a jachty.

Všetky výhody VAM systému oproti iným zabezpečovacím systémom nájdete na webe www.autoalarm-vamos.sk


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo