2019-06-10 10:55:00

Volkswagen Polo získate teraz výhodnejšie!

Kompaktný Volkswagen Polo je skvelé mestské auto s modernými motormi, technológiami aj dizajnom. Teraz ho môžete získať so zvýhodnením až 1500 eur vďaka akciovému balíku PLUS.

Keď sa súčasné Polo dostalo na trh, ohúrilo najmä svojou priestorovou ponukou. Toto mestské auto, ktoré bez problémov zaparkujete aj do menších parkovacích miest, je totiž vo vnútri prekvapivo veľké. Dokonca väčšie, než Golf IV. generácie. A to už je čo povedať. Neutrpel ani batožinový priestor, ktorého objem dosahuje využiteľných 351 litrov.

Z technologických vychytávok si v Pole môžete dopriať také veci, ako audiosystém od Beats Audio, štýlový digitálny prístrojový štít s rôznymi možnosťami zobrazenia vrátane veľkej mapy navigácie, rôzne asistenčné systémy, adaptívny tempomat, nastaviteľné tlmiče... A keď sa vrátime k spomínanému bezproblémovému parkovaniu, tak to je ešte umocnené systémom Park Pilot, ktorý je schopný autonómne zaparkovať vozidlo do voľného parkovacieho miesta.

Polo je charakteristické aj svojím komfortným podvozkom a úspornými pohonnými jednotkami. Napríklad trojvalec 1.0 TSI s výkonom 85 kW (115 k) má krútiaci moment až 200 Nm a vďaka tomu je Polo oveľa rýchlejšie, než by ste si mysleli. Ak uprednostňujete komfort, k dispozícii je samozrejme aj sedemstupňová automatická dvojspojková prevodovka DSG. Moderných užívateľov smartfónov určite poteší aj fakt, že Polo nemá problém s konektivitou cez Android Auto či Apple CarPlay a môže byť vybavené aj bezdrôtovým nabíjaním v schránke pred radiacou pákou.

Vďaka akciovému balíku PLUS teraz môžete získať Polo so zvýhodnením až do 1500 eur! Týka sa to výbav Trendline, Comfortline aj Highline. V praxi dostanete zľavu do 800 eur a Innovation bonus 700 eur. Najviac ušetríte na modeli Highline, kde k sériovej výbave, ktorá obsahuje klimatizáciu, systém núdzového brzdenia Front Assist s rozpoznávaním chodcov a Bluetooth, dostanete s balíkom PLUS ešte parkovacie senzory vpredu a vzadu, vyhrievané predné sedadlá, adaptívny tempomat, 6 reproduktorov, 8“ farebný dotykový displej so slotom na SD kartu a USB portom. Ak si zvolíte výbavu Comfortline, ušetríte s balíkom 600 eur a v prípade výbavy Trendline to bude 400 eur.

Ak ste teda mali zálusk na nové Polo, teraz je ten správny čas ho kúpiť. Máte čas do 31. 8. 2019. Dovtedy totiž trvá spomínané zvýhodnenie.

Pre ďalšie informácie zo sveta Volkswagen, fotky, testy a videá navštívte stránku www.volkswagenblog.sk

 


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo