2019-04-29 11:00:00
Hyundai Tucson N line
Hyundai Tucson N line
Zdroj: Hyundai Motor

Hyundai láka na bratislavský AUTOSALON novinkami aj Miss

Automobilka Hyundai si pre návštevníkov AUTOSALON Bratislava pripravila množstvo atrakcií.

Takmer kompletné portfólio vystavených vozidiel osvieži slovenská premiéra modelu Tucson v športovej edícii N Line. Lákadlom je autogramiáda pretekára Maťa Homolu a flotila 12 vozidiel, ktoré si návštevníci môžu vyskúšať na testovacích jazdách.

Jedným z najväčších lákadiel stánku Hyundai na bratislavskom autosalóne, ktorý je pre verejnosť otvorený od stredy 1.5. do nedele 5.5.2019, je nepochybne najpredávanejšie SUV roka 2018 na Slovensku, model Tucson, ktorý sa na Slovensku premiérovo predstaví v novej, športovo ladenej edícii N Line. Prináša nielen atraktívne interiérové a exteriérové dizajnové prvky inšpirované ostrými modelmi N, ale aj modifikovanú charakteristiku elektrického posilňovača riadenia a nanovo vyladený podvozok pre športovejšie jazdné vlastnosti.

Zdroj: Hyundai

SUV modely, elektromobily aj N-ká

V stánku Hyundai sa návštevníci autosalónu môžu bližšie zoznámiť s takmer kompletným portfóliom aktuálnych modelov značky Hyundai. Vysokovýkonné modely N zastupujú ostrý hatchback i30 N a nový i30 Fastback N. Výbavový rad N Line reprezentujú Tucson N Line a i30 Fastback N Line. Dizajnová Kona a bezpečnostnými technológiami nabité rodinné Santa Fe predstavujú spolu s Tucsonom aktuálnu ponuku značky Hyundai v kategórii SUV. Elektrický IONIQ a elektrický crossover Kona EV zasa zastupujú ponuku Hyundai v oblasti elektrifikovaných a ekologických vozidiel. Nebudú však chýbať ani ostatné úspešné modely ako i20 v edícii Cool, i20 Active, i30 hatchback a i30 kombi.

 

Zdroj: Jozef Vydra
Testovacie jazdy, autogramiáda aj bonus

Hyundai ponúka návštevníkom autosalónu aj veľmi obľúbené testovacie jazdy. Vo vonkajších priestoroch výstaviska si ľudia môžu aj reálne vyskúšať väčšinu vystavených áut. Na testovanie je k dispozícii až 12 vozidiel Hyundai, vrátane elektromobilov IONIQ a Kona EV, novinky i30 Fastback N aj civilnejšieho derivátu Fastback N Line či všetkých SUV-čiek (Kona, Tucson, Santa Fe).

Hyundai pripravil pre verejnosť autogramiádu slovenského pretekára a ambasádora modelov Hyundai N Maťa Homolu. Bude v expozícii Hyundai v sobotu 4.5.2019 medzi 11:00 a 12:00 hod. Fanúšikovia motoristického športu tak budú mať možnosť získať originálnu podpiskartu s osobným venovaním od Maťa.

Mnohí návštevníci prichádzajú autá na autosalón nielen obdivovať a vyskúšať, ale aj získať posledné informácie pred kúpou nového auta, Hyundai pripravil aj špeciálny autosalónový bonus. Do 31. mája 2019 budú mať zákazníci možnosť získať vybrané skladové vozidlá i20 Active, i30 hatchback, i30 kombi a Tucson s extra zľavou. 

Hyundai má svoj stánok počas autosalónu v Bratislave rozložený v hale B2 na 1. poschodí. Testovacie jazdy pre verejnosť sú k dispozícii na vonkajšej ploche pred hlavným vstupom.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo