2019-04-11 08:00:00
VW Polo GTI
VW Polo GTI
Zdroj: VW

Šikovné, výkonné a krásne auto, ideálne do mesta? Polo GTI!

Hľadáte malé šikovné, ale zároveň rýchle auto s ktorým zažijete množstvo zábavy?

Ešte k tomu za fantastickú cenu?  Odpoveďou bude pre vás Polo GTI. Myslíte si, že to je obyčajné auto? Tak potom ste na omyle.

Na prvý pohľad môžeme ihneď vidieť, že sa jedná o model, ktorý má znížený podvozok, agresívnejšie línie, spojler a za celým týmto obalom sa skrýva výkonný motor.

Športové nie je len z vonku, ale aj zvnútra. Športové kárované sedadlá, športový volant a displej cockpitu prepojený krásnymi líniami s displejom navigácie dotvárajú úžasný prvý dojem.

Volkswagen Polo GTI je na pocit veľmi ľahké auto. Váži približne 1350 kg a spojenie tejto hmotnosti a daného výkonu je neuveriteľné. Blázniť sa s ním dá doslova od rána do večera.

Zdroj: VW
Zdroj: VW

Medzimestské trasy sa na ňom dajú absolvovať aj za 6 litrov, ak idete úsporne. Menej úsporná jazda vás stále vyjde do 7 l/100 km. Kombinovaná spotreba niečo cez 7 l/100 km, avšak ak tomu budete „páliť“ môže vyskočiť aj nad 10 či 13 litrov. Čo sa však skrýva pod kapotou? Ukrýva sa tu plnotučný dvojliter s turbom. Celé je to naladené na výkon 147 kW (200 koní) a solídnych 320 Nm.

Na také malé auto a obrovský výkon je auto krásne stabilné. Podvozok je stavaný tak, že ho nerozhodia ani tie najväčšie nerovnosti. Oplatí sa teda investovať do takéhoto malého a výkonného žihadla? Určite áno. Či už budete vaše našetrené peniažky investovať priamo, alebo by ste auto brali na operatívny lízing, budete spokojný so svojím rozhodnutím, pretože POLO GTI vám dopraje množstvo radostných momentov.


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo