2019-01-22 11:40:00
R Line modely VW
R Line modely VW
Zdroj: VW

Volkswagen vám dá bonus na sexepíl

Výnimočnosť je návyková. Volkswagen teraz ponúka výrazné bonusy na výnimočne atraktívne modely R-Line. Cenové zvýhodnenia presahujú hodnotu 4500 Eur!

Každý sa rád trochu odlíši. Odzrkadľujú to aj trendy v oblasti áut. V ponuke je čoraz viac farieb, dekorov prístrojovej dosky, modelov diskov... A Volkswagen v tejto oblasti nezaostáva. Čerešničkou na torte individualizácie je však balík R-Line, ktorý modelom Volkswagenu pridá nie len na výnimočnosti, ale dodá ich vzhľadu aj správnu porciu športovosti a elegantnej dravosti.

Balíky R-Line spočívajú v závislosti od modelu v agresívnejšie tvarovaných nárazníkoch s väčšími nasávacími otvormi, iných prahoch karosérie, krajších diskoch, decentných spojleroch a v množstve ďalších doplnkov. Tie transformujú vzhľad základného modelu a posúvajú ho na inú úroveň. Všetko je to doplnené elegantnými lesklými čiernymi detailmi, či možno zatmavenými svetlometmi. Každý model Volkswagenu má balík R-Line vyskladaný trochu inak, ale výsledný efekt je vždy impozantný. R-Line doplnky sa môžu týkať aj interiéru. V ponuke sú výraznejšie tvarované sedadlá, čierne čalúnenie stropu a mnoho ďalšieho.

Zdroj: VW

Volkswagen teraz ponúka na vybrané modely s atraktívnym športovým balíkom R-Line rozsiahle bonusy. Konkrétne sa jedná o modely Golf, Passat a Touran R-Line. V prípade prvých dvoch sa nezabudlo ani na kombi verzie Golf Variant a Passat Variant R-Line.

Ak si objednáte model Golf alebo Golf Variant vo verzii R-Line, čaká na vás akciová výbava v hodnote až do 4620 Eur zadarmo. Navyše môžete získať Innovation bonus v hodnote 1500 – 2500 Eur k tomu. V cene tak môžete mať zahrnutý bezkľúčový vstup alebo LED svetlá.

Zdroj: VW

V prípade, že je vášmu srdcu bližší elegantný manažérsky Passat či Passat Variant R-Line, môžete sa tešiť na bonus v hodnote do 4530 Eur. Za aktívne LED svetlá, cúvaciu kameru, systém Car-Net a mnoho ďalších si teda nemusíte priplácať.

Volkswagen Touran R-Line ponúka z tejto trojice nielen najväčší batožinový priestor (až 834 litrov!), ale aj najštedrejší bonus. Ten sa pohybuje až do výšky 4790 Eur.

Ktorékoľvek z týchto vozidiel si vyberiete, máte na výber z úsporných a silných motorov TSI a TDI, možnosť financovania s 0% navýšením na tretinky, štvrtinky či pätinky, alebo možnosť predĺžiť si záruku až na 5 rokov/150-tisíc km.

Akcia platí do konca februára 2019.

Viac informácií, zaujímavostí, testov a fotografií nájdete na www.volkswagenblog.sk.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR Volkswagen

Komentáre k článku


Stream naživo