2018-10-22 12:45:00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Zdroj: Porsche Slovakia

Niekto dostane Volkswagen Polo zadarmo!

Volkswagen spustil celkom netradičnú súťaž. Jednému šťastlivcovi totiž vráti peniaze za kúpené Polo. Šanca na výhru je tu relatívne veľká.

Klasické žrebovacie súťaže síce nevyžadujú veľkú investíciu zo strany súťažiacich, ale pravdepodobnosť výhry je veľmi nízka. Poslať SMS alebo si kúpiť žreb za pár eur totiž môže ktokoľvek.

To znamená, že aj počet súťažiacich môže byť veľmi vysoký. Volkswagen to teda vymyslel opačne. Kúpte si auto a oni vám ho možno preplatia. Šanca na výhru? Neporovnateľne vyššia.

Zdroj: Porsche Slovakia
Zdroj: Porsche Slovakia

Konkrétne sa súťaží o nový Volkswagen Polo. Ak si medzi 15. októbrom a 21. decembrom záväzne objednáte nové Polo a podpíšete Súhlas so spracovaním osobných údajov v súťaži, ste zaradení do žrebovania. To prebehne 7. januára 2019, pričom šťastný víťaz vyhrá 15000 Eur. To mu vo väčšine prípadov postačí na pokrytie kompletných nákladov na kúpu modelu Polo a niekomu možno ešte aj zostane.

Zdroj: Porsche Slovakia
Zdroj: Porsche Slovakia

Samozrejme, podmienka vyplatenia výhry je preukázanie, že výherca je uvedený v technickom preukaze svojho nového auta. Zaujímavé je, že v tejto súťaži neprehráva nikto. Ostatným totiž zostane nové Polo – šikovné, pohodlné  mestské autíčko s nízkou spotrebou, množstvom asistenčných systémov a prekvapivo priestranným interiérom. Také auto vám bude robiť radosť, aj keď si ho kúpite za vlastné.

Aby ste sa naňho trochu namotivovali, skúste si malú zahrievaciu súťaž, kde sa dozviete užitočné informácie o Pole, ale aj o iných veciach. A teraz rýchlo vyberať farbu, motor, prevodovku a výbavu. Držíme palce, aby sa šťastie usmialo práve na vás.

 

PR
AUTOR: © Zoznam/PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo