2018-10-17 09:55:00
VAM
VAM
Zdroj: VAM PR reklamný článok

Toto sú 4 najčastejšie nesprávne výhrady k zabezpečeniu áut proti krádeži

Krádeže áut majú zlodeji na dennom poriadku – o tom vieme všetci. Otázkou skôr teda je, ako efektívne ochrániť svoje vozidlo.

Strácate sa v ponuke zabezpečovacích systémov a už si nie ste istí, čomu veriť, a čomu nie? Používanie kritického myslenia vám schvaľujeme. Vybrali sme však 4 najčastejšie nesprávne výhrady k zabezpečeniu áut VAM systémom a objasníme, prečo nie sú pravdivé.

Zabezpečenie auta VAM systémom môže zlyhať.

Kvalita zabezpečenia je pri VAM systéme alfou aj omegou.Výsledky sú jasné: z viac ako 6000 vozidiel, do ktorých bol VAM systém namontovaný, nebolo odcudzené ani jedno. Zlodeji sa o to však pokúsili vo viac ako 500 prípadoch.

Pri montovaní zabezpečenia môžu technici poškodiť interiér vozidla či elektroinštaláciu.

Na montáž vozidla ponúka spoločnosť VAM systém 100 % záruku, keďže montáž vykonávajú výhradne špičkoví odborníci. Nemôže sa teda stať, že by sa vaša elektroinštalácia porušila či sa zničil interiér, a vy ste nedostali žiadnu kompenzáciu.

Zdroj: VAM PR reklamný článok

Zabezpečenie auta sa mi zdá príliš drahé.

Áno, zabezpečenia auta pár stoviek eurstojí. Ale ak si porovnáte to, že žiadne auto so zabezpečovacím systémom VAM ešte nebolo ukradnuté, jeho cena je zanedbateľná.

Rovnako dobre si môžem dať svoje auto zabezpečiť lacnejším zabezpečovacím systémom.

Určite nie. Čisto mechanické ani čisto elektronické zabezpečenie nie je totiž ako zabezpečovací systém dostatočné. Prečo? Ak budete mať len zablokovanú rýchlostnú páku či volant, zlodej toto mechanické zabezpečenie prekoná veľmi jednoducho. A pomocou rušičiek ľahko obíde aj každé čisto elektronické zabezpečenie.

Zdroj: VAM PR reklamný článok

Na akom princípe je VAM systém založený?

VAM systém je elektromechanické zabezpečovacie zariadenie, ktoré blokuje v aute naraz až 6 častí pod mechanickou kombináciou, napríklad aj spojkový či plynový pedál. Vaše vozidlo bude tak dokonale chránené pred každým možným spôsobom krádeže, takže aj pred:

  • použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • výmenou riadiacej jednotky motora či palubnej dosky,
  • výmenou spínacej skrinky,
  • použitím duplikátu kľúča,
  • použitím čítačky kódov či diaľkových ovládaní.

Ako je možné, že VAMsystém doteraz nebol prekonaný?

Na svedomí to má klasická kombinatorika – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach a každé používa svoj vlastný logický kód kombinatoriky. Montáž zabezpečovacieho systému je tak pre každé auto individuálna. Dokonca ani v prípade rovnakého modelu auta nie je VAM systém namontovaný rovnako, a preto je krádež takto zabezpečeného vozidla v podstate nemožná.

Zdroj: VAM PR reklamný článok

Montáž VAM systému po celom Slovensku

Montáž VAM systému vám spravia technici na pobočkách v Bratislave, Kalnej nad Hronom, Nitre a Lemešanoch na východe Slovenska. Ak to do týchto miest však máte ďaleko, technici montáž vedia vykonať aj priamo u vás doma.

Viac o tom, ako VAM systém ochráni vaše vozidlo pred zlodejmi, si prečítajte na webe:www.autoalarm-vamos.sk.


ZDROJ: VAM, PR reklamný článok

Komentáre k článku


Stream naživo