2017-10-26 16:50:00
Petra Vlhová
Petra Vlhová
Zdroj: Barum Continental

Petra Vlhová vsadila na zimné pneumatiky Continental

Slovenskej lyžiarke Petre Vlhovej sa o pár dní začína nová sezóna, okrem pretekov Svetového pohára ju čakajú aj olympijské hry.

V Pjongčangu bude patriť medzi hlavné favoritky na medailu v slalome. Celkovo má naplánovaných 30 štartov, čo je jej doterajšie maximum. Väčší počet pretekov znamená aj častejšie cestovanie. Preto sa rozhodla pre kvalitné a bezpečné pneumatiky. Tím Petry Vlhovej sa bude po 23 európskych zjazdovkách presúvať na zimných pneumatikách Continental.    

„Teší nás, že môžeme počas celej sezóny jazdiť na zimných pneumatikách značky Continental. Ja a môj tím s nimi máme dobré skúsenosti. Sú veľmi spoľahlivé na mokrých či zľadovatených cestách a nesklamali ma ani na zasnežených kopcoch. Bezpečne nás vozia po všetkých lyžiarskych strediskách a iných kopcovitých terénoch,“ povedala Petra Vlhová.

Počas letnej prípravy Petra Vlhová tvrdo trénovala, dokonca sa pripravovala aj s mužmi, čo ju spravilo ešte silnejšou. Slovenská lyžiarka patrí medzi úzku svetovú špičku v slalome a minulý rok už spravila niekoľko dobrých výsledkov aj v obrovskom slalome. Túto sezónu pridáva do svojho repertoáru aj Super G (superobrovský slalom).

Zdroj: Barum Continental
Zdroj: Barum Continental

Petra Vlhová má ciele v tejto sezóne len tie najvyššie. Chcela by zaútočiť na Veľký kryštálový glóbus a posúvať sa v celkovom hodnotení Svetového pohára. Prémiové pneumatiky Continental ju tak udržia na cestách za úspechmi či novými výzvami a na ceste k víťazstvám.

„Petra Vlhová je naša obrovská nádej, ktorá je veľmi populárna v lyžiarskom svete a robí dobré meno nielen tomuto športu, ale aj celému Slovensku. Preto sme veľmi radi, že môžeme pomôcť Petre a jej tímu, aby sa na cestách počas celej sezóny aj s našim prispením cítili bezpečne a mohli sa tak plne sústrediť iba na pretekanie,“ povedal Juraj Ižvolt, riaditeľ divízie Marketing Continental Barum s.r.o.

Zdroj: Barum Continental

Svetový pohár odštartuje už o pár dní - 28. októbra v rakúskom Söldene pretekmi v obrovskom slalome a Petra Vlhová sa na prvý štart veľmi teší. Držať palce jej bude aj spoločnosť Continental.

red.

Komentáre k článku


Stream naživo