2017-08-24 15:50:00
Kia vyrobila v roku
Ilustračné foto
Zdroj: Kia Motors Slovakia

Chcete sa zamestnať, alebo chcete zamestnať ľudí v automobilovom priemysle?

Ak hľadáte, alebo ponúkate prácu v automotive, nemali by ste prehliadnuť nový pracovný portál.

Príchodom štvrtej automobilky na Slovensko potvrdilo automotive odvetvie pozíciu lídra so zásadným podielom nielen na HDP štátu, ale i zamestnanosti obyvateľov. Automobilový priemysel totiž priamo či nepriamo zamestnáva už viac ako 250 000 ľudí a čím ďalej tým viac si vyžaduje samostatnú pozornosť.

Bolo celkom logické rozhodnutie pre vytvorenie efektívneho pracovného portálu, ktorý sa  špecializuje výlučne na automobilový priemysel. Taký, ktorý poskytuje ucelený priestor pre zadávateľov pracovných ponúk, teda tých čo hľadajú zamestnancov s pracovnými skúsenosťami v tomto odvetví, ale aj pre záujemcov o prácu v automobilovom priemysle.

 Zároveň chceme ponúknuť priestor pre expertov so skúsenosťami, kde životopisy nezapadnú medzi tisícky iných a kde budú  ponuky z nášho najdôležitejšieho priemyselného odvetvia dobre viditeľné,“ informuje Iveta Žáková zo spoločnosti Artela s.r.o., ktorá prevádzkuje portál s ponukami práce v automobilovom priemysle jobs.sk – ten ponúka nielen nákladovo efektívnejší nábor zamestnancov a zároveň prístup do databázy uchádzačov o zamestnanie, ale aj záruku, že ponúkané a hľadané pozície nezaniknú v spleti iných odvetví a budú presne cielené na požiadavky zamestnávateľa i zamestnanca. Navyše  ponúka osobný klientsky prístup personálnych špecialistov v oblasti automobilového priemyslu.

Zdroj: Hyundai Motor
Zdroj: Hyundai Motor

Podpora Zväzu automobilového priemyslu je dobrým signálom

Nápad so vznikom špecializovaného pracovného portálu uvítal a podporil aj Zväz automobilového priemyslu Slovenskej republiky, ktorý sa stal zároveň jeho oficiálnym partnerom. Aj táto spolupráca hovorí o dôležitosti vzniku špecializovaného pracovného portálu, ktorý zrýchli a zjednoduší prístup hľadania nových zamestnancov v automobilovom biznise.

Ponuka práce aj v zahraničí

Pracovný portál agentúry Artela s.r.o však neprináša len pracovné príležitosti v automobilovom priemysle na Slovensku. Ajobs.sk ponúka prácu aj pre ľudí, ktorí by sa chceli zamestnať v automobilovom priemysle okolitých krajín. Pôsobenie špecializovaného portálu práce z automotive je teda globálne a čoskoro bude ponúkať pracovné príležitosti  v celej Európe.

red.
ZDROJ: Artela

Komentáre k článku


Stream naživo