2017-06-19 08:55:00
VAM pre stavebné stroje
VAM pre stavebné stroje
Zdroj: Vámoš

Zmiznutých stavebných strojov pribúda. Medzi nimi môže byť aj váš

Zlodejov už nezaujímajú len autá. Pribúdajú krádeže ťažkých pracovných strojov, ktorých zabezpečenie majitelia stále podceňujú. Nebuďte naivný, že vám sa to nestane a radšej si svoj majetok zabezpečte.

Varovný prst polície proti zlodejským praktikám

Polícia niekoľkokrát upozornila na zvýšený výskyt krádeží pracovných strojov, ktoré sú v poslednej dobe veľkým lákadlom pre zlodejov. Počas priebehu prác nie je nič neobvyklé vidieť zaparkované stavebné mechanizmy na nestrážených staveniskách. Napriek tomu, že hodnota týchto strojov sa šplhá k desiatkam tisíc eur, ich zabezpečenie proti krádeži je často nedostatočné.

Zdroj: Vámoš
Zdroj: Vámoš

Radšej, ako sa vystaviť nepríjemnému prekvapeniu pri príchode na prádzne miesto, kde ste ešte včera stroj zaparkovali, investujte do kvalitného zabezpečovacieho systému.

Nenechávajte nič na náhodu a chráňte svoj majetok

Zlodeji sú mimoriadne vynaliezaví a neodradia ich ani ťažké stroje, nákladné autá či žeriavy bežne používané na stavbách. Proti týmto praktikám vyvinul Richard Vámoš zabezpečovací systém VAM 01.

Od začiatku systém vyvíjal špeciálne pre stavebné stroje a nákladné autá tak, aby zvládol extrémne podmienky, v ktorých sú pracovné stroje používané. Montáž zaberie od 3 do 5 hodín a firma ju zabezpečuje individuálne na každý jeden stroj. Vďaka tomu je nastavená kombinácia zabezpečenia v každom stroji odlišná.

Zdroj: Vámoš
Zdroj: Vámoš

Odolal 400 pokusom o krádež

Málokto sa môže pochváliť takou úspešnosťou zabezpečenia ako VAM 01. Dodnes si drží neprekonateľnosť, čo potvrdilo aj Ministerstvo vnútra. Aj napriek 400 nahláseným pokusom o krádež, systém odolal a stroje ochránil.

Pre užívateľa je veľmi jednoduchý na ovládanie. Stačí vložiť kazetku VAM do časti namontovanej vo vnútri stroja a je pripravený na používanie. Ak ju vyberiete, systém úplne zabráni spojazdneniu stroja a nepomôže vám ani originálny kľúč.

Rýdzo slovenský výrobok s certifikovanou kvalitou

Máloktorý výrobca zabezpečovací systém sa môže pochváliť takou úspešnou ako systém VAM 01. Jeho kvalitu ocenilo certifikátom Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky, systém tiež preveril a odbor vedecko technického rozvoja Policajného zboru v Bratislave.

Vyrába sa v súlade s platnými európskymi normami a nemusíte sa obávať ani znehodnotenia záruky. Zabezpečovací systém akceptujú bez problémov všetky poisťovne.

Zdroj: Vámoš
Zdroj: Vámoš

Prevencia je vždy lepšie riešenie

Ukradnutie stroja dokáže narobiť poriadne problémy pri kompletizácii prác na stavbe, no ide predovšetkým o veľkú investíciu. Myslite na zabezpečenie skôr, ako si zlodeji urobia zálusk na váš stroj. Kontaktujte firmu VAM system online alebo navštívte na pobočkách v Kalnej nad Hronom a v Bratislave.

Viac informácií na www.autoalarm-vamos.sk


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo