2017-05-05 15:20:00
Dopravné obmedzenia
Dopravné obmedzenia v Bratislave
Zdroj: Jozef Vydra, Ján Hargaš

Pod mostom SNP neprejdete a ďalšie dopravné obmedzenia

V nedeľu výraznejšie obmedzí dopravu v Bratislave bežecké podujatie Wings for Life.

Obmedzenia dopravy by mali platiť od 12:30 do 16:00 hod., no jeden z úsekov je neprejazdný už teraz. Ako to bude v jednotlivých častiach mesta vyzerať počas nedele?

Staré mesto

Dopravné obmedzenia v mestskej časti Bratislava Staré mesto sa od 12:50 do 14:10 hod. dotknú najmä ulíc: Prístavná – Landererova – Karadžičova – 29. augusta – Špitálska – Štúrova – Jesenského – Mostová – Rázusovo nábrežie – Most SNP. V danom čase bude ale zatvorený aj most Apollo.

„Obmedzenia budú na daných úsekoch trvať maximálne 30 minút v závislosti od toho, ako sa bude pelotón bežcov pohybovať,“ doplnil Szeiff.

Zdroj: Jozef Vydra, Ján Hargaš
Zdroj: Jozef Vydra, Ján Hargaš

Petržalka

V Petržalke sa obmedzenia dotknú od 13:15 do 14:40 hod. najmä lokalít: Most SNP – Panónska cesta – Orechová cesta – komunikácia pod hrádzou – Areál vodných športov Čunovo.

„V tomto čase sa vodiči zo smeru Rusovce – Jarovce do centra mesta dostanú len po diaľničnom obchvate. Aj vodiči v smere z mesta sa do Rusoviec a Jaroviec dostanú po diaľničnom obchvate. Kruhový objazd, kde sa stretáva Dolnozemská – Panónska cesta v južnom cípe Petržalky, bude v tom čase neprejazdný,“ informuje hovorca.

Zdroj: Jozef Vydra, Ján Hargaš

Upozornenie: Už od dnešného dňa až do nedele je uzatvorená Viedenská cesta v úseku od Mosta SNP po divadlo Aréna. Návštevníci výstavy Flóra majú vjazd do výstavného areálu Incheba zabezpečený – inokedy jednosmerná Viedenská cesta je v tomto čase obojsmerná.

Čunovo - Vojka

S dopravnými obmedzeniami rátajte aj v oblasti Čunovo – Vojka od 14:30 do 16:00 hod. a ešte ďalej v oblasti Vojka – vodné dielo Gabčíkovo od 16:00 do 17:00 h.

Dopravu na dotknutých križovatkách budú riadiť príslušníci Policajného zboru a mestskej polície. Polícia žiada vodičov o zvýšenú opatrnosť a pozornosť.

Jozef Vydra
ZDROJ: TASR, minv.sk

Komentáre k článku


Stream naživo