2017-03-03 11:55:00
Opel 24 - kampaň
Opel 24 - kampaň na podporu predaja pripravil aj v roku 2017
Zdroj: Opel C and S

Chcete ušetriť? Máte jedinečnú šancu - Opel pripravil akciu 24 hodín

Opel štartuje ďalšiu „dvadsaťštyrihodinovku“ – jeho kampaň „Opel 24 hodín“ prináša zľavy až 9800 €!

Legendárna a posledných rokoch aj veľmi často kopírovaná kampaň značky Opel štartuje aj tento rok na samom začiatku hlavnej motoristickej sezóny. V jej rámci môžu zákazníci získať nové vozidlá Opel za skutočne neopakovateľne výhodné ceny - a navyše ešte rad príjemných a hodnotných bonusov ku každému automobilu. Patria k nim napríklad strešné nosiče, zimné pneumatiky, kredit na servisné služby, príslušenstvo za polovicu…

Od dnes, teda od piatka 3. marca od 12:00 hod až do zajtrajšieho poludnia, čiže do soboty 4. marca do 12:00 hod. Za týchto 24 hodín nonstop bude možné získať nové automobily Opel za úplne bezkonkurenčné a neopakovateľné ceny!

Do kampane „Opel 24 hodín“, počas ktorej sa vlani na Slovensku predalo 880 nových automobilov Opel, sú zaradené nielen skladové vozidlá, ale aj vozidlá zadávané do výroby: „Nechceme našich zákazníkov nútiť do kompromisov pri špecifikácii ich modelu, takže si môžu svoje automobily zostaviť a zadať do výroby presne podľa predstáv. Pravdou je, že na skladové vozidlá bývajú obvykle tie najvýhodnejšie ceny – a pretože ich ponuka je predsa len limitovaná, nemali by prípadní záujemcovia s návštevou najbližšieho dealerstva Opel príliš váhať,“ hovorí Pavel Šilha, generálny riaditeľ slovenského a českého zastúpenia automobilky Opel. 

Zdroj: Opel

Príťažlivosť tohtoročnej kampane „Opel 24 hodín“ zvyšujú dodatočné bonusy a zvýhodnenia: ku každému kúpenému automobilu dostanú noví majitelia zadarmo navyše aj originálny strešný nosič, zimné pneumatiky (pri financovaní Opel Finance), kredit až 480 € na servisné služby; vybrané originálne príslušenstvo sa bude predávať za polovičnú cenu… Silným argumentom je aj predĺžená 5-ročná záruka Opel, ktorá ale platí aj mimo kampaň štandardne na všetky nové automobily Opel.

Viac podrobností na www.opel.sk, infolinke 800 101 101, na špecializovaných stránkach www.opel-24hodin.sk či u hociktorého autorizovaného predajcu automobilov Opel.

jv
ZDROJ: Opel C&S

Komentáre k článku


Stream naživo