2016-09-01 17:00:00
Veľké SUV značky ŠKODA
Veľké SUV ŠKODA Kodiaq
Zdroj: Škoda auto

Premiéra modelu Škoda KodiaQ už dnes večer – sledujte ju naživo!

Škoda má so svojim prvým veľkým SUV modelom veľké plány. Tomu prispôsobila aj jeho predstavenie.

Model Škoda KodiaQ sme vám už priblížili niekoľkokrát. Naposledy pred dvoma dňami odtajnila mladoboleslavská automobilka fotografie interiéru. Pridala aj niekoľko informácií o samotnom aute. Napríklad päťmiestna Škoda KodiaQ s objemom 720 až 2065 litrov (pri sklopených zadných sedadlách) ponúka najväčší priestor pre batožinu  vo svojej triede. Na želanie sa bude dodávať aj v sedemmiestnej verzii.

Na želanie dodávané prvky ako je napríklad vyhrievaný volant prispievajú k vysokej úrovni komfortu. Platí to aj pre viac ako 30 Simply Clever riešení, vrátane ochrany hrán dverí, elektricky ovládanej detskej poistky v zadných dverách, alebo opierky hlavy, ktoré poskytujú oporu pri spaní.

Zdroj: Škoda auto
Zdroj: Škoda auto

Dnes je ten významný deň D, keď sa svetu predstaví novinka počas svojej svetovej premiéry v plnej kráse. Aj naša redakcia má zastúpenie medzi približne 700 vybranými hosťami, ktorí budú sledovať slávnostné odhalenie priamo na mieste deja.

Nová Škoda KodiaQ oslávi svetovú premiéru práve dnes, 1. septembra 2016 v Berlíne. Môžete byť tiež účastníkmi pôsobivej inscenácie s prvkami filmu, hudby a tanca. Spoločnosť Škoda Auto totiž bude premiéru prenášať od 19:00 hod naživo cez internet. No už od 18:45 budú oba kanály aktivované, aby ste sa stihli pripojiť a vychutnať si spoločne s ostatnými premiéru novinky.

Približne 45-minútovú prezentáciu nového modelu môžete sledovať naživo cez Livestream na internete. Alebo tiež môžete vyskúšať žvé vysielanie prostredníctvom Youtube kanála.

Jozef Vydra
ZDROJ: Škoda auto

Komentáre k článku


Stream naživo