2016-08-30 13:05:00

Nový Hyundai Elantra je moderný mestský švihák!

Nový Hyundai Elantra je lepší než kedykoľvek predtým. Zaujme dizajnom a inováciami, je sebavedomejší a lákavejší.

Každý, kto sa chce presadiť v meste, musí vynikať. Moderný imidž, dravosť a zmysel pre komfort nesmú chýbať žiadnemu mestskému švihákovi. Nový Hyundai Elantra je práve na túto rolu ako stvorený.

Moderný a priestranný

Na ceste sa za ním obzrie azda každý a veru nečudo. Dizajnéri sa s ním naozaj „vyhrali“ a dynamický tvar karosérie s veľkou šesťuholníkovou maskou chladiča dodáva novému modelu energický a športový vzhľad. Nejde však len o pohľad zvonku, pretože to pravé prekvapenie zažijete až vnútri. Kabína je priestrannejšia ako pri predchodcovi, čo výrazne pocítite, najmä keď sa pohodlne usadíte za volant. Až tam si uvedomíte, že tento moderný mestský švihák vás hravo odvezie aj na dovolenku s plne nabalenou rodinou.  

Bezpečný a výkonný

Nielenže si v ňom užijete komfort, aký by ste čakali v modeloch minimálne o triedu vyššie, ale cítite sa aj bezpečne a určite si tiež nájdete čas na obdivovanie výborného výkonu. Spomeňme napríklad integrovanú pamäť nastavenia sedadla vodiča alebo automatické otváranie kufra pri priblížení sa vodiča s kľúčom. Nie, nepreskočili sme do predstavovania auta v novej bondovke, stále sme pri mestskom švihákovi Hyundai Elantra. K dispozícii má aj systém monitorujúci mŕtve uhly vonkajších spätných zrkadiel s funkciou upozornenia na premávku v priečnom smere. Špičkové audiosystémy sú už popritom úplnou samozrejmosťou, veď bez toho by ste v meste nemali urobiť ani krok. No a k dvom benzínovým motorom už pribudol aj dlhoočakávaný dieselový motor 1,6 CRDi, takže výkon si vyberiete podľa vlastnej chuti.

Ľahko dostupný

Áno, všetko sa vám páči, ale určite viete, že život v meste nie je lacný špás, a začínate tušiť nejaké problémy. Omyl. Hyundai Elantra v sebe skrýva najlepší pomer ceny a kvality. S ľahkou splátkou môžete mať nový Hyundai Elantra už od 123 € mesačne. K tomu si ešte pripočítajte zimné pneumatiky, havarijné poistenie za extra výhodnú cenu a päťročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Ak už ste rozhodnutí a chcete svojím novými miláčikom stihnúť aj letnú dovolenku, neváhajte a na www.hyundai.sk si vyberte spomedzi  skladových modelov, ktoré sú okamžite k dispozícii. My vám želáme veľa šťastných kilometrov a krásny zvyšok leta.

 

jh
ZDROJ: PR správa

Komentáre k článku


Stream naživo