2016-08-16 13:40:00
SEAT iPhone app
SEAT iPhone app
Zdroj: Seat

SEAT ako prvý na svete ponúka aplikáciu kompatibilnú s CarPlay pre iPhone

SEAT sa stal prvým automobilovým výrobcom, ktorý má aplikáciu CarPlay pre iPhone v App Store.

SEAT ako prvá automobilová značka na svete má aplikáciu kompatibilnú s CarPlay. Aplikácia SEAT DriveApp, vyvinutá pre operačný systém Apple iOS, je teraz k dispozícii v App Store a umožňuje zobrazovať a ovládať obsah iPhone prostredníctvom dotykového monitora systému infotainmentu. Aplikácia je už dostupná v Španielsku a v najbližších týždňoch príde aj na ostatné trhy, kde sa predávajú automobily značky SEAT.

S aplikáciou SEAT DriveApp majú zákazníci prístup k prevádzkovým dátam vozidla na uľahčenie prevádzky. Aplikácia napríklad upozorňuje vodiča na plánované servisné úkony, informuje ho o tlaku vzduchu v pneumatikách alebo avizuje ponuky najbližších autorizovaných predajcov SEAT. O niekoľko týždňov bude aplikácia aktualizovaná, čím sa ďalej rozšíri rozsah poskytovaných funkcií a služieb.

Aplikácia SEAT DriveApp bola kompletne vyvinutá v technickom centre SEAT, ktoré je hlavným technologickým motorom španielskej nadnárodnej značky v oblasti vývoja a zdokonaľovania konektivity.

SEAT už teraz ponúka technológiu FullLink na integráciu prístrojov iPhone kompatibilných s protokolom CarPlay a smartfónov využívajúcich operačný systém Android vo zvláštnych modeloch Connect v rámci všetkých modelových radov.

Konektivita v modeloch SEAT umožňuje vodičom napríklad skontrolovať technický stav vozidla na diaľku a vytvoriť bezpečné spojenie so sociálnymi sieťami počas jazdy.

SEAT bol prvou značkou ktorá zaviedla technológiu integrácie smartfónu kompatibilnú s CarPlay, Android Auto a MirrorLink, pričom v ostatných dvoch rokoch vystavovala svoje technológie konektivity na svetovej výstave Barcelona Mobile World Congress.

 

 

 

jh
ZDROJ: Seat

Komentáre k článku


Stream naživo