2016-03-08 09:25:00
Hyundai Tucson je megahviezdou
Hyundai Tucson je megahviezdou medzi SUV
Zdroj: Hyundai

Hyundai Tucson je megahviezdou medzi SUV

Odborníci aj motoristickí fanúšikovia na celom svete sa zhodujú, že nový Hyundai Tucson symbolizuje zmenu, aká sa vo svete motorov len tak nevidí.

 

 

Exkluzívna výbava

Expresívna charakterová línia v profile písmena „Z“ nad výrezmi zadných blatníkov zvýrazňuje energický postoj vozidla na ceste. Zadná časť karosérie má čistý dizajn s líniami, ktoré zvýraznia úzke zadné svetlá a dodajú modelu imidž megahviezdy.

Nadčasový dizajn je neprehliadnuteľný, dobrý motorista však pri takomto type auta požaduje aj adekvátny komfort. Zážitok z modelu Hyundai Tucson šoférovi spríjemňujú inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru, odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo parkovací systém umožňujúci zaparkovať paralelne aj kolmo.

Zdroj: Hyundai
Zdroj: Hyundai

Vo vozidle tiež nájdete navigačný systém novej generácie s 8-palcovým displejom, ktorý je viac ako trojnásobne rýchlejší než predchádzajúce systémy v iných modeloch. Súčasťou kompletu je bezplatné poskytovanie služieb TomTom LIVE sedem rokov.

K dispozícii je aj nový audio systém s CD prehrávačom, vstupy USB a AUX na pripojenie mobilných prehrávačov. Navyše má batožinový priestor s veľkým základným objemom 513 litrov, čo je určite viac ako postačujúce aj pre najnáročnejších.

 

Najširšia ponuka motorov

Nový Tucson bude mať tiež jednu z najširších ponúk motorov vo svojej triede. Motoristických fajnšmekrov určite poteší nový motor 1,7CRDi s vyšším výkonom a so 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou DCT. Keďže koncern si je aj pri modeli Tucson istý svojou kvalitou, k dispozícii máte záruku 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov.

Zdroj: Hyundai
Zdroj: Hyundai

Hyundai chce novým modelom nadviazať na tradíciu lídra v segmente SUV a tomu prispôsobil aj cenu. Tucson môžete mať už od 18 990 € a pri využití ľahkých splátok dokonca už od 162 € mesačne. K tomu si pripočítajte poistenie za polovicu a zimné pneumatiky za extra výhodnú cenu a naozaj nemáte prečo ďalej váhať. Ak však ešte stále nie ste stopercentne rozhodnutí, príďte vyskúšať zmenu v podobe modelu Hyundai Tucson k nám na testovaciu jazdu. Tešíme sa na vás.

PR, platená reklama
ZDROJ: Hyundai

Komentáre k článku


Stream naživo