2015-10-22 08:49:10
VW Golf Variant
VW Golf Variant
Zdroj: Jozef Vydra

Volkswagen sa dôrazne dištancuje od podvodnej stránky na sociálnej sieti Facebook

Stránka je už nedostupná, hoax sa ďalej nemôže šíriť

Porsche Slovakia ako autorizovaný importér značky Volkswagen pre Slovensko sa dôrazne dištancuje od medzičasom zrušenej podvodnej stránky značky Volkswagen Slovensko na sociálnej sieti Facebook a pripravuje  právne kroky proti jej tvorcom.

Ako bolo publikované vo viacerých médiách, neznámi autori vytvorili falošnú stránku Volkswagen pre Slovensko na sociálnej sieti Facebook a na nej zverejnili súťaž o 500 automobilov Volkswagen Jetta. Autori sa inšpirovali emisnou aférou a uviedli do obehu nepravdivú informáciu, že Volkswagen dňa 10. 11. 2015 vyžrebuje 500 automobilov Jetta s motorom TDI EA189 EU5 na Slovensku. Podmienkou pre účasť na žrebovaní bolo zdieľanie, resp. komentovanie stránky a výber farby vozidla. Inkriminovaná stránka bola uvedená do prevádzky 19.10.2015 a 21.10.2015 bola odstránená.

Porsche Slovakia ako autorizovaný importér značky Volkswagen pre Slovensko v tejto súvislosti zdôrazňuje, že šlo o podvod, ktorý hrubo porušil duševné vlastníctvo značky Volkswagen, od uvedenej falošnej stránky sa dôrazne dištancuje a odmieta akékoľvek nároky vyplývajúce z fingovanej súťaže. Oficiálna stránka značky Volkswagen na sociálnej sieti Facebook je: http://bit.ly/FB_Volkswagen

Porsche Slovakia
ZDROJ: Porsche Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo