2014-11-25 12:43:00
Nový Hyundai i20
Nový Hyundai i20
Zdroj: Hyundai Motors

Hyundai i20 novej generácie prichádza na trh s cenou 8990 eur

Platí to po započítaní uvádzacieho bonusu 1000€, no za túto cenu má čo ponúknuť.

Hyundai potvrdil, že má v úmysle poriadne zamiešať karty na trhu. Konkurent modelu Škoda Fabia má totiž v základnej výbave kompletnú bezpečnostnú výbavu a klimatizáciu. Už v základnej výbave má šesť airbagov, systémy ESP, ABS, VSM, alebo asistent pre rozjazd do kopca. K tomu klimatizáciu, rádio s USB, centrálne zamykanie na diaľkové ovládanie, elektrické otváranie predných okien a nastavovanie spätných zrkadiel. Hyundai do základnej výbavy nového modelu i20 dal asi všetko, čo požaduje väčšina slovenských motoristov. 

Aj výbava Comfort je svojou cenou a obsahom nastavená tak, aby spĺňala požiadavku maximálnej konkurenčnej výhody. Za 9990 € si náročnejší motoristi nájdu ešte aj parkovací senzor, tempomat, multifunkčne ovládaný volant, systém Bluetooth a jazdný asistent LDWS. Najvyššia výbava Style obsahuje najnovšie dizajnové, ale aj technologické vymoženosti. Napríklad dažďový aj svetelný senzor, bifunkčné svetlomety s LED a s prisvecovaním do zákrut, alebo hliníkové disky. Hyundai i20 sa dá objednať s inteligentným kľúčom, parkovacou kamerou, alebo aj s prístrojovou doskou Supervision.

Každopádne má nový Hyundai i20 veľké ambície a očakáva sa, že bude vyhľadávaným modelom miláčikom nielen slovenských motoristov. i20 navrhli, vyvinuli a vyrábajú v Európe, takže je skutočným európskym modelom.

Zdroj: Hyundai Motors
Zdroj: Hyundai Motors

Na pohon sú k dispozícii benzínové štvorvalce s objemnom 1,25 a 1,4 litra a dva turbodiesle – trojvalec s objemom 1,1 a štvorvalec s objemom 1,4 litra. Všetky motory sú optimálne prispôsobené pre európske podmienky. Hyundai i20 poskytuje vo svojej triede priestor v interiéri a k tomu neprehliadnuteľný batožinový priestor s objemom 326 litrov.

Zdroj: Hyundai Motors
Zdroj: Hyundai Motors

Navyše môžete mať Hyundai i20 novej generácie s ľahkou splátkou už od 77€/mesiac, s havarijným poistením za polovicu trhovej ceny a so zimnými pneumatikami za extra výhodnú cenu. Samozrejmosťou je 5-ročná záruka bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov zadarmo.

Jozef Vydra
ZDROJ: Hyundai Slovensko

Komentáre k článku


Stream naživo