2014-07-04 14:25:07
Nadpriemerne dlhú – päťročnú
Nadpriemerne dlhú – päťročnú štandardnú záruku môže Opel poskytovať iba vďaka preukázateľnej spoľahlivosti a trvanlivosti svojich modelov. Napríklad rešpektovaná správa „TÜV Quality Report 2014“ vyhodnotila model Opel Meriva ako najmenej poruchové auto vo
Zdroj: Opel

Opel prináša pre stále rastúcu kvalitu lepšie záruky na nové autá

Značka Opel dlhodobo vyrába autá s oveľa lepšou kvalitou, ako si ľudia myslia

Rozličné nezávislé inštitúcie ako napr. DEKRA, TÜV alebo J.D. Power preukázali, že Opel ponúka vysoko spoľahlivé automobily. Kto si verí, môže si dovoliť ísť „s kožou na trh“. Preto na svoje nové automobily poskytuje Opel predĺženú päťročnú záruku úplne štandardne.

Predĺžené záruky, ktoré sú silným argumentom pre privátnych ako aj pre firemných zákazníkov, sa vzťahujú na všetky osobné aj úžitkové modely značky Opel.

Všetky tri novo zavádzané predĺžené záruky majú rovnakú dobu platnosti: 5 rokov / 150 000 kilometrov. „Zásadným momentom je plná úhrada ceny práce i použitých náhradných dielcov, takže pri záručnej oprave sa zákazník nemusí nijako podieľať na nákladoch opravy,“ uviedol Igor Duszek, manažér popredajných služieb českého a slovenského zastúpenia automobilky Opel.

Základná päťročná záruka Basic Flexi, ktorú získava zadarmo každý majiteľ nového automobilu Opel, sa vzťahuje na hlavné a najdrahšie komponenty: motor, prevodovku a rozvodovku. Súčasťou starostlivosti o zákazníka v problémoch je aj odtiahnutie havarovaného vozidla do najbližšieho servisu Opel v celej Európe, takisto zadarmo.

Zdroj: Opel
Zdroj: Opel
Zdroj: Opel

Zákazník sa môže rozhodnúť aj pre vyššie krytie a za veľmi prístupný príplatok si môže základnú päťročnú záruku rozšíriť prakticky na všetky zásadné komponenty vozidla. Čiže predovšetkým na palivovú a chladiacu sústavu, brzdy, pohonné hriadele, riadenie, bezpečnostný systém airbagov a pásov, klimatizáciu, elektrické zariadenia a zariadenia na odvod plynov. Cena rozšírenej záruky Full From Start sa líši podľa modelu. Napríklad pre Corsu je za 245,50 €, na Astru stojí 261,50 € a na model Insignia 516,50 € (všetky ceny sú bez DPH). So zárukou Full From Start dostáva zákazník aj rozšírenú európsku asistenciu. Tá kryje nielen odtiahnutie po havárii či pri poruche vozidla, ale v komplikovanejších prípadoch aj náhradnú prepravu celej posádky i batožiny, alebo poskytnutie náhradného vozidla či ubytovania. „Ceny záruky Full From Start sú vysoko konkurencieschopné a očakávame, že práve o túto záruku bude najväčší záujem,“ dodáva Igor Duszek.

Tretia verzia predĺženej záruky Flexi Komplet sa vzťahuje špeciálne na úžitkové modely Opel Combo, Vivaro a Movano. Krytie je podobné ako pri záruke Full From Start, ale ešte viac zohľadňuje špecifiká prevádzky úžitkových vozidiel.

Detailné podmienky predĺžených päťročných záruk sú popísané na stránke www.opel.sk potrebné informácie samozrejme poskytnú aj autorizovaní predajcovia značky.

jv
ZDROJ: Opel C and S

Komentáre k článku


Stream naživo