2014-07-04 13:09:19
IMPA Cyklovíkend
IMPA Cyklovíkend
Zdroj: IMPA, Škoda, Green Bike

Už budúci víkend vám bezplatne skontrolujú bicykle na akcii IMPA Cyklovíkend!

Okrem bezplatnej kontroly bicyklov vás čakajú súťaže o atraktívne ceny a tiež Škoda Rapid v špeciálnej edícii Tour de France.

Škoda Auto Slovensko už piaty rok podporuje Petra Velitsa, jedného z najlepších slovenských cyklistov v histórii. A IMPA Bratislava opäť pri príležitosti Tour de France pripravila pre svojich zákazníkov cyklovíkend s bezplatnou kontrolou bicykla a atraktívnym cyklo darčekom. Pri príležitosti 101. ročníka pretekov prichádza na slovenský trh limitovaná edícia Škoda Rapid Tour de France so skvelou výbavou, v autosalóne IMPA Bratislava pre zákazníkov k dispozícii vo farbe Modrá Race.

Jednou z pravidelných sprievodných akcií organizovaných pri príležitosti pretekov Tour de France, každoročne býva Škoda Cyklovíkend. Pre našich zákazníkov sme sa ho rozhodli zorganizovať aj tento rok. Cyklo fanúšikovia nás môžu priamo v autosalóne IMPA Bratislava v Petržalke navštíviť v piatok a sobotu, 11. a 12. júla, od 9h do 13h. Aj tento rok bude našim partnerom nášho cyklovíkendu Green Bike. Špecialisti budú opäť bezplatne servisovať bicykle, radiť, odporúčať. Každý návštevník cyklovíkendu dostane atraktívny a originálny cyklo darček“., hovorí riaditeľ spoločnosti IMPA Bratislava, Jozef Suroviak.

Zdroj: IMPA, Škoda, Green Bike

„Aj tento rok bude niečím originálny. Počas celého trvania pretekov Tour de France, od 5. do 27. júla budeme súťažiť. Každý, kto navštívi náš autoservis alebo otestuje ktorýkoľvek model Škoda, bude zaradený do žrebovania. A ceny sú naozaj lákavé – každý týždeň vyžrebujeme troch výhercov, ktorí získajú sadu autokozmetiky na letnú starostlivosť o auto. Na záver, po ukončení pretekov, budeme žrebovať o hlavnú cenu, ktorou bude vozidlo Škoda na prázdninový víkend s plnou nádržou, sada cyklo oblečenia Škoda a cyklo dres Škoda s podpisom Peťa Velitsa. Green Bike tiež ocení víťaza, poukážkou v hodnote 150 € na nákup v predajni Green Bike.“, dodáva na záver Jozef Suroviak.

Spoločnosť Škoda Auto Slovensko podporuje Petra Velitsa, jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska, na prestížnych cyklistických podujatiach už piaty rok. Peter Velits je jediným slovenským cyklistom v histórii, ktorý sa v celkovej klasifikácii podujatia Grand Tours postavil na stupeň víťazov, keď na španielskych pretekoch Vuelta obsadil konečné druhé miesto. Úspešný cyklista v roku 2011 prišiel počas pretekov Tour de France do cieľa na celkovom 19. mieste, minulý rok skončil na 25. pozícii. Okrem toho je dvojnásobným majstrom sveta v časovke.

Peter Velits ako jediný súťažiaci sa bude po každej etape deliť s fanúšikmi o aktuálne postrehy a zážitky z Tour. Sledujte Petrove statusy aj na našom facebookovom profile spoločnosti IMPA.

Pri príležitosti 101. ročníka Tour de France prichádza na slovenský trh limitovaná edícia Škoda Rapid Tour de France so skvelou výbavou. Za výbornú cenu ponúkne automatickú klimatizáciu, 17“ disky z ľahkej zliatiny, multifunkčný volant, športové sedadlá, rádio SWING, tempomat, parkovacie senzory vzadu, Maxi DOT a čierne dizajnové prvky. Samozrejmosťou je predĺžená záruka na 4 roky zadarmo a financovanie na tretiny alebo pätiny bez navýšenia.

Zdroj: IMPA, Škoda, Green Bike

V autosalóne Škoda spoločnosti IMPA Bratislava v Petržalke na vás čaká Škoda Rapid Tour de France vo farbe Modrá Race Metalíza a v atraktívnej športovej výbave.

101. ročník Tour de France štartuje v anglickom meste Leeds v sobotu 5. júla a finišovať sa bude na parížskom bulvári Champs-Elysées v nedeľu 27. júla 2014. Pripravených je 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 656 kilometrov. Ako každý rok poskytne Škoda Auto organizátorovi, spoločnosti ASO, dve stovky vozidiel. Vo vozidlách Škoda budú jazdiť aj partneri alebo novinári. Celková flotila Škoda dosahuje počet 300 vozidiel. Aj tento rok sa počas celých pretekov o automobily stará osemčlenný servisný tím, vďaka ktorému budú vozidlá v stopercentnom stave.

Automobilka Škoda Auto je oficiálnym partnerom Tour de France a sponzorom bieleho trička (pre najlepšieho jazdca do 25 rokov) od roku 2004. Značka predlžuje svoje úspešné pôsobenie v roli oficiálneho partnera a dodávateľa oficiálneho vozidla Tour de France o ďalších 5 rokov až do roku 2018. Každoročne prejde viac ako 200 vozidiel značky Škoda v týchto pretekoch zhruba 2,8 milióna kilometrov. Za posledných desať rokov teda vozidlá najazdili celkovo okolo 28 miliónov kilometrov. Ku cti všetkým vozidlám slúži fakt, že sa ani jedno za celú dobu nepokazilo.

Už niekoľko rokov sú bicykle a cyklo doplnky súčasťou rozšírenej ponuky produktov Škoda. Aktuálna kolekcia bicyklov značky ŠKODA je rozsiahlejšia ako kedykoľvek predtým. Pripravte sa aj vy na novú cyklistickú sezónu v novom cyklo oblečení Škoda. Navštívte z pohodlia vášho domova IMPA Eshop – www.impa.sk a vyberte si z kolekcie športového a cyklo oblečenie Škoda.

NEZABUDNITE!

» IMPA Cyklovíkend so značkou ŠKODA a Green Bikom

  • piatok a sobota 11. – 12. júla, od 9h do 13h
  • prevádzka IMPA Bratislava

» Súťaž Tour de IMPA:

  • od 5. do 27. Júla
  • prevádzka IMPA Bratislava
jh
ZDROJ: PR správa

Komentáre k článku


Stream naživo