2014-05-28 10:28:13
Poďte spolu s vašimi
Poďte spolu s vašimi deťmi osláviť MDD

TIP NA VÍKEND: Stratil sa, pomôžte hľadať a nájdite Yetiho

Máte už pripravený program na najbližší víkend? Ak nie a máte malé deti, dáme vám zaujímavý tip.

V sobotu si pripravte pôdu a v nedeľu môžete „zabiť dve muchy jednou ranou": urobíte radosť deťom priamo na ich sviatok a zároveň zožnete pochvalu od manželky, aký ste dobrý otec! No nespravte radosť obom kategóriám v rodine... Navyše, môže vyhrať Yetiho na týždeň! Nie, nemajte obavy! Nemusíte sa o toho všeobecne známeho chlpáňa starať doma a zabezpečovať mu stravu.

Na mysli máme model Škoda Yeti, ktorý sa dá vyhrať na celý týždeň. To by už pochvala bola trojnásobná. A je to aj dobrý argument, prečo sa vyhovoriť manželke z domácich prác a ísť s deťmi na oslavu. Treba to skúsiť, však? Máme tajný tip: zoberte manželku so sebou. Alebo ak toto čítajú ženy, vezmite manžela a nalákajte ho na už spomenuté „rodinné benefity“.

Ak ste z Bratislavy a blízkeho okolia, pojem Železná studnička je vám určite dobre známy. No a na Partizánskej lúke budú v nedeľu od 10:30 oslavy Medzinárodného dňa detí. Pre Vaše ratolesti je pripravený skutočne bohatý celodenný program. Príďte aj vy s nami hľadať Yetiho a hrať o zaujímavé ceny. Celý program nájdete na obrázku v galérii.

Zdroj: Škoda auto

V rámci príprav na tento deň bola vyhlásená aj súťaž o detský horský bicykel. Na tej sa už síce zúčastniť nemôžete, ale aspoň máte možnosť zahlasovať na tejto stránke o najkrajšiu fotku. Zo všetkých hlasujúcich vyberieme jedného, ktorý tiež získa Yetiho - tentoraz ale plyšového. Vyhodnotenie súťaže bude práve v nedeľu 1. júna na Železnej studničke. Prečo ešte váhate? Organizátori sa dušujú, že napriek nestálemu počasiu práve na sobotu objednali to najkrajšie, ktoré bolo k dispozícii. Dokonca pozvali aj meteorológov - vtedy vraj určite neprší...

red

Komentáre k článku


Stream naživo