2014-05-20 11:15:51
Ford Mustang
Ford Mustang

TIP NA VÍKEND: najlepšia kombinácia - Mustangy, lietadlá a skvelá hudba!

Existuje lepšia akcia než taká, na ktorej môžete naraz vidieť skvelé lietadlá v akcii, legendárne autá Ford Mustang a k tomu si užiť výborné kapely? Vôňa benzínu nemôže byť intenzívnejšia!

Perfektná akcia pre rodiny s deťmi! Ak milujete lietadlá a autá, v sobotu si určite urobte čas! 24. 5 sa v Bolerázi pri Trnave bude konať akcia Dance With Air!

Dance With Air  je  podujatie, na ktorom sa spoja hmatateľné hudba a tanec s neviditeľným vzduchom.
Na letisku Aeroklubu v obci Boleráz pri Trnave si v tento deň od 10:00 do rána nasledujúceho dňa môžu  návštevníci pozrieť a užiť od leteckých modelov cez vetrone a štvormiestne motorové lietadlá až po koncerty kapiel a tanečnú hudobnú produkciu skvelých 20 hodín zábavy.

Pripravené budú lietadlá so skúsenými pilotmi a inštruktormi, ktorí deťom, ale nielen im predvedú a vysvetlia ako a prečo lietadlo letí, ako sa štartuje, pristáva a vysvetlia princíp jednotlivých prístrojov. Nebude chýbať ani možnosť vyhliadkového letu na motorovom alebo bezmotorovom lietadle, tandemový zoskok s padákom a veľa ďalších zaujímavých atrakcií spojených s letectvom.

Súčasťou podujatia bude  atraktívna prehliadka  automobilov Ford Mustang a  US Classic Cars, ktorú pre návštevníkov podujatia zabezpečí Mustang club Slovakia od 13.00 hod.

Návštevníkom  podujatia  sa cez deň predstavia  v úlohe zodpovedných pilotov  Whisky spevák legendárnej punk&rock and rollovej slovenskej skupiny Slobodná Európa a Vratko Rohoň spevák úspešnej slovenskej pop punkovej skupiny Inekafe.  Večer si návštevníci budú môcť naplno užiť koncerty skupín Slobodná Európa a Vratka Rohoňa - INEKAFE unplugged, ktoré budú vyvrcholením hudobného programu.

Okrem týchto skupín vystúpia od 17.00 hod. hudobné skupiny Ramones Bratislava , Guns and Roses Tribute Slovakia, Kiss Forever band a Fishing Strip. Zábava  bude pokračovať do skorých ranných  hodín Video Oldies party s DJs Roman & Juro.
Počas celého dňa bude pripravené občerstvenie, špeciality na grile, kotlíkový guláš a množstvo hier a zábavy, ktoré prispejú k príjemnej rodinnej atmosfére celej akcie.

Vstupenky si môžete zakúpiť tu! Samozrejme, deti do 10 rokov majú vstup zadarmo!

jh
ZDROJ: predpredaj.sk

Komentáre k článku


Stream naživo