2014-04-02 12:05:50
Autosalón Bratislava bude od
Autosalón Bratislava bude od 8. do 13. apríla.
Zdroj: Pavol Harum

Autosalón bude v znamení horúcich premiér a bezpečnej jazdy

V bratislavskej Inchebe už o niekoľko dní odštartuje najdôležitejšia automobilová udalosť roka na Slovensku.

Autosalón od 8. do 13. apríla prinesie najviac automobilových značiek vrátane slovenských výstavných noviniek, medzi ktorými nebudú chýbať ani tie úplne najhorúcejšie, ktoré sa iba nedávno predstavili v Ženeve.

Tento rok sa návštevníci môžu tešiť na 36 značiek a viac ako 50 horúcich a atraktívnych premiér. Najlepšia motoristická šou široko-ďaleko ponúka aj atraktívny sprievodný program, ktorý bude korením výstavy a expozíciám dodá ten správny nádych.

Na riziká v cestnej premávke poukážu crash testy. Premiéru budú mať tento rok skúšky, ktoré ukážu rozdiel medzi opravou kompetentného a nekompetentného servisu.

Na prvý pohľad medzi vozidlami nie je žiadny rozdiel. Oprava vykonaná nesprávnym technologickým postupom, pri ktorej sa šetrilo na použitých materiáloch, však môže byť pre posádku nebezpečná.

Súčasťou programu bude aj simulátor nárazu, prevrátenia vozidla a vplyvu alkoholu na vodiča.

Zdroj: Pavol Harum
Zdroj: Pavol Harum

Ak uvažujete nad kúpou auta, na Autosalóne si budete môcť vybrané modely vyskúšať. Testovacie jazdy pravidelne patria medzi mimoriadne obľúbené časti sprievodného programu. Milovníci luxusu si prídu na svoje na výstave exkluzívnych tovarov a služieb Exclusive Salon, ktorý bude doslova pastvou pre oči. Výnimočné automobily, drahé šperky a promenáda v štýle St. Tropez dodajú podujatiu punc originality. V tejto časti nájdete aj stánok našej redakcie s výhernou anketou o zaujímavé ceny.

Na fanúšikov najrôznejších úprav a vylepšení čaká mimoriadne obľúbené otvorenie tuningovej sezóny v posledný deň podujatia. Prichystaná bude aj expozícia veteránov. Pri príležitosti 50. výročia štartu výroby automobilov Ford Mustang budú mať návštevníci možnosť vidieť 9 exponátov z 5 generácií.

Príďte si vychutnať nezabudnuteľnú atmosféru! Navyše, všetky zakúpené vstupenky sú žrebovateľné, takže môžete získať Citroën GRAND C4 PPICASSO na pol roka.

Autosalón bude otvorený od 8. do 13. 4. Prvý deň je vyhradený novinárom. Viac sa dozviete na www.incheba.sk

Vstupenky si môžete zakúpiť cez predpredaj.sk

jv

Komentáre k článku


Stream naživo