2014-01-05 06:00:00
Viceprezident automobilky Qoros Volker
Viceprezident automobilky Qoros Volker Steinwascher odovzdal prvé auto zákazníkovi v Číne.

Qoros odovzdal prvé auto zákazníkovi, šesť rokov po založení firmy

Tomu sa povie začiatok: prvý zákazník si v Číne si prevzal vozidlo Qoros 3 sedan v prvom predajnom mieste.

Bol to sedan 3 v metalickej hnedej farbe Macadamia Brown v najvyššej úrovni výbavy, pre ktorú sa jeho nový majiteľa rozhodol kvôli výnimočnej technickej vyspelosti a spracovaniu. Viceprezident automobilky Qoros, Volker Steinwascher odovzdal mladému 28-ročnému interiérovému dizajnérovi Yu Mi zo Šanghaja kľúče od jeho nového vozidla v celkom prvom exkluzívnom vlajkovom showroome značky v čínskom Šanghaji. Spoločnosť Shanghai Guanshan Automobile Sales and Service Co., Ltd. tam totiž otvorila v decembri minulého roka s rozlohou 4 000 m² prvé predajné miesto spoločnosti Qoros v prvom čínskom meste.

Nový majiteľa auta, Yu Mi bol nadšený z toho, že sa stal úplne prvým zákazníkom v Číne, ktorý vlastní vozidlo Qoros 3 Sedan. “Ako dizajnérovi sa mi páči jeho elegantný dizajn, priestranný interiér, vyhotovenie so zmyslom pre detail a služby pripojenia QorosQloud, vďaka ktorým sa vozidlo stane súčasťou môjho digitálneho života. Okrem toho je veľmi upokojujúce vedieť, že vozidlo je mimoriadne bezpečné, keďže získalo päť hviezdičiek v bariérových testoch EuroNCAP. Vybral som si Qoros 3 Sedan, pretože rád skúšam niečo nové a páči sa mi, keď sa výrobca snaží robiť veci inak. Qoros môže byť ako značka úplne nový, ale jeho výrobky sú výnimočné svojou technickou vyspelosťou a samotným spracovaním. Sú dobre navrhnuté a skonštruované”. Mimoriadne osviežujúcim zážitkom bol už samotný nákup vozidla, vo veľmi modernej predajni s ochotným personálom. Qoros zvolil taký prístup, s akým som sa doteraz ešte pri žiadnej automobilovej značke nestretol."

Qoros 3 Sedan vyvinuli tak, aby spĺňal európske normy bezpečnosti a kvality. Vozidlo, ktorého cena sa v Číne pohybuje od 119 900 po 167 900 čínkych juanov (14 520 až 20 335 eur) má elegantný dizajn a európsky štandard kvality. Služby prepojenia QorosQloud sú prístupné prostredníctvom osem-palcového dotykového displeja a sú súčasťou štandardnej výbavy vo všetkých úrovniach výbavy. Špičkový multimediálny systém ponúka množstvo ľahko ovládateľných funkcií pre zábavu, navigáciu, komunikáciu či monitorovanie vozidla.  V septembri 2013 sa stal Qoros 3 Sedan prvým vozidlom vyvinutým v Číne, ktoré získalo päť hviezdičiek v bariérových testoch EuroNCAP a ktoré dosiahlo najvyššie skóre z vozidiel hodnotených organizáciou EuroNCAP za rok 2013.

Qoros 3 Sedan, ktorý je postavený na inovatívnej modulárnej platforme, stojí na čele vývoja a uvedenia celej rodiny nových modelov, z ktorej každý člen bude predstavený v intervale šiestich až - dvanástich mesiacov. Prvá lastovička už klope na dvere. Na 84. jarnom ženevskom autosalóne v marci 2014sa predstaví druhý sériovo vyrábaný model z dielne novej medzinárodnej automobilovej značky Qoros.

Jozef Vydra
ZDROJ: qoros.com, autobinck.sk

Komentáre k článku


Stream naživo