2014-01-05 09:05:00
Havajská diera
Havajská diera

Obrovská diera v ceste na Havajských ostrovoch zhltla pick-up aj s vodičkou

Síce ešte minulý rok, no tento týždeň v pondelok ráno sa na Veľkom havajskom ostrove stala netradičná nehoda.

Do jamy, ktorá sa vytvorila na ceste zrejme po masívnych dažďoch, ktoré sužujú havajské ostrovy, spadlo auto. Za volantom bola Velma Deluz, ktorá išla do práce okolo ôsmej hodiny ráno tamojšieho času, keď sa zrazu pod ňou otvorila cesta a ona sa aj so svojim pickupm Dodge Ram prepadla do obrovskej diery.

Ako sama neskôr povedala, nebolo ta našťastie až tak hlboko a napriek narazeným rebrám a ďalším menším zraneniam sa jej podarilo vyliezť cez okno pretože pick-up ležal naboku.

Príslušníci domácej civilnej obrany prišli na miesto a začali s opravou, lebo cesta Pohakea Mauk je jediná prístupová, ktorá vedie cez priesmyk do neďalekej obce Paauilo.

Podobné situácie sa stali už niekoľkokrát, keď sa zem prepadla a doslova pochovala domy, stromy, autá, aj ľudí. Buď ako následok povodní, zrútenia podzemných banských chodieb, alebo... alebo sa príčina doteraz nezistila. Nepredpokladáme, že by to bol dôsledok existencie tvorov v strede Zeme, o ktorých sa v poslednom čase hovorilo. Žeby potrebovali raz za čas „vycestovať“ a doplniť zásoby? Alebo "vyvetrať" svoje podzemné "príbytky"? Zostaňme radšej pri tom, že tentoraz sa to stalo vďaka dažďom.

Jozef Vydra
ZDROJ: cbs.com

Komentáre k článku


Stream naživo