2013-12-17 09:00:00
Jaro Bekr osedlal Škodu
Jaro Bekr osedlal Škodu Rapid
Zdroj: Škoda auto

Jaro Bekr našiel novú hviezdu na tanečnej scéne!

Slovenská tanečná scéna má novú hviezdu! Potvrdil nám to aj líder skupiny SPIN Jaro Bekr: "Pre novú šou sme hľadali posilu do nášho tímu. A našli sme ju."

Novou hviezdou jednej z najznámejších tanečných skupín na Slovensku sa stala novinka zo stajne ŠKODA - Rapid Spaceback. Bekr, ktorého verejnosť pozná aj ako porotcu z úspešnej televíznej šou Miliónový tanec, priznáva, že prvý kompaktný hatchback značky ŠKODA ho nadchol už na prvý pohľad. „Ako tanečník veľmi citlivo vnímam osobitosť, dynamiku a vlastný štýl. No zároveň ako choreograf veľa pracujem s priestorom. Úspech našej práce často závisí aj od toho, ako dokážeme tieto dve roviny spojiť.“ Rapid Spaceback podľa neho ponúka jedno aj druhé a tým vybočuje z radu.

Nová šou, ktorú skupina pripravuje, je zatiaľ zahalená rúškom tajomstva. Hovorí sa však, že v nej bude účinkovať aj dublér Brucea Willisa, úspešný tanečník a herec Martin "Mako" Hindy. Bekr naše informácie zatiaľ nechce komentovať, ale potvrdil, že pripravovaná šou bude pre mnohých prekvapením: "Povedali sme si, že ukážeme to najlepšie, čo je v nás."  Nároky na novú posilu tímu boli preto vysoké. V prvom rade išlo o estetický výraz. Rapid Spaceback už na prvý pohľad zaujal športovo-elegantným dizajnom, čistými líniami a dokonale vyváženými proporciami. Pocit priestoru umocňuje obrovská presklená strecha, ktorá prechádza do štýlovo predĺženého skla v piatych dverách. „Je to úžasný pocit ľahkosti, akoby ste ani nesedeli v aute, ale skôr bežali. Cez deň vidíte oblaky, v noci na vás svietia hviezdy,“ opisuje Bekr. "Od spolupracovníkov však vždy požadujeme aj vysoké pracovné nasadenie a schopnosť podať profesionálny výkon," upozorňuje Mako, ktorý sa aj vďaka týmto vlastnostiam etabloval vo filmovom biznise.

Zdroj: Škoda auto

Skúšobná jazda presvedčila každého člena skupiny SPIN. Štýlový interiér je prehľadný a vďaka športovému multifunkčnému volantu je ovládanie auta zábavou. Mladí tanečníci si so Spacebackom užili skutočnú radosť z jazdy a na ceste boli neprehliadnuteľní. Spokojnosťou žiaril najmä Jaro Bekr, ktorý v minulosti prekonal problémy s chrbticou, a preto nešetril chválou na komfortné vyladenie podvozku. Jedným dychom dodáva, že nízka hmotnosť a moderné motory dávajú autu aj potrebnú dynamiku. „S úsporným, no výkonným motorom 1,2 TSI či so silnejším 1,4 TSI rýchlo reaguje na každú situáciu v často komplikovanej mestskej premávke. Na dlhšiu cestu po diaľnici odporúčam ekonomický dieselový motor 1,6 TDI.“ Samozrejmosťou pritom zostáva bezpečnosť bez kompromisov pre celú posádku.

Plný počet bodov získal veľký vnútorný priestor. Ten sa naplno prejaví, keď autom cestuje viac ľudí. Jaro so smiechom priznáva, že to sa stáva dosť často. „So skupinou cestujeme po celom Slovensku. A tu Spaceback nemá konkurenciu. Sedelo sa nám viac než pohodlne, pretože všetci mali dosť miesta na nohy aj nad hlavou. Do batožinového priestoru sa bez problémov vošli štyri hrubé zimné bundy a všetky naše tašky s oblečením. A verte mi, sú to veľké tašky.“

 

 

 

 

 

 

Ako podnikateľ ocenil aj nízku spotrebu a skvelý pomer ceny a úžitkovej hodnoty. „Zarábame si sami na seba, takže všetky náklady sledujeme veľmi pozorne, inak sa to dnes nedá.“ Praktický Mako si zvlášť pochvaľoval „Simply Clever" riešenia. „Tieto zdanlivé detaily ma dostali. Či už ide o medzipodlahu v batožinovom priestore, škrabku na ľad vo veku palivovej nádrže alebo držiak reflexnej vesty pod sedadlom vodiča. Všetko má svoje miesto. Dokonca vďaka nádobe na odpadky v bočných dverách nemáme po dlhej ceste s deckami v aute smetisko,“ smeje sa Mako.

Aký je teda záverečný verdikt? „Hľadali sme novú posilu a našli sme ju. ŠKODA Rapid Spaceback má všetko, čo v našej brandži požadujeme - funkčnosť, priestrannosť, dizajn a individualitu. Jednoducho, má štýl,“ zhodujú sa Mako s Jarom Bekrom.

 

 


ZDROJ: PR správa

Komentáre k článku

Stream naživo