2013-10-15 11:58:00
Lidl predajňa
Lidl pre vás pripravil zaujímavú akciu pre lacnejšie tankovanie prémiových palív Shell.

Chcete tankovať lacnejšie? Máme pre vás skvelý tip!

Spoločnosť Lidl Slovenská republika pripravila unikátnu akciu, vďaka ktorej môžete v sieti vybraných čerpacích staníc Shell tankovať lacnejšie.

Usporiť môžete až do desať centov na liter. Ak v Lidli nakúpite od 7. októbra do 3. novembra aspoň za 20 eur, získate zľavu vo výške 5 centov na liter úsporného paliva Shell FuelSave, alebo 10 centov na liter výkonného paliva Shell V-Power Nitro+. To je najnovšia generácia palív, ktorá vznikla vďaka dlhodobému technickému partnerstvu s Ferrari nielen v pretekoch formule 1. Ich výnimočnosť spočíva v okamžitom pôsobení na výkon motora. Aj Slovensko patrí ku krajinám, kde si môžu zákazníci natankovať benzíny Shell V-Power Nitro+ a Shell V-Power Nitro+ Racing, ako aj dieselové palivo Shell V-Power Nitro+ Diesel.

Nové palivá Shell V-Power Nitro+ boli vyvinuté tak, aby pomáhali zlepšiť efektivitu motora a poskytli vyšší výkon aj lepšiu reakciu motora, ako poskytujú bežné palivá.

Podmienkou uplatnenia zľavovej poukážky je načerpanie aspoň 20 litrov pohonných látok. Zľavu si v v sieti vybraných čerpacích staníc Shell môžete uplatniť až do piatku 15. novembra. Akcia neplatí na čerpacích staniciach Shell Sabinov, Shell Častkov, Shell Dolný Kubín, Shell Námestovo, Shell Kežmarok a Shell Strečno. Všetky dôležité informácie nájdete aj na internetovej stránke www.lidl.sk či na oficiálnom facebookovom profile www.facebook.com/lidlslovensko.

Tlačová správa
ZDROJ: Lidl, Shell

Komentáre k článku


Stream naživo