2013-06-11 11:35:00
Toyota Avensis Style Edition
Toyota Avensis Style Edition má exkluzívne perleťový biely lak a množstvo chrómu.
Zdroj: Toyota

15 ročné jubileum oslavuje zvláštnym vydaním: Toyota Avensis Style Edition

Nová akciová ponuka Avensis Style Edition je oslavou 15-ročnej existencii predaja vlajkovej lode na Slovensku.

Nástupca úspešného modelu Carina E sa v Európe predstavil koncom roka 1997 u nás o rok neskôr. Za tých 15 rokov si Avensis  vydobyl v modelmi nabitej strednej triede meno dizajnovo nenápadného, užitočného a spoľahlivého auta s dobrou výbavou. Našlo si ho veľa zákazníkov, ktorí oceňujú kvalitu, spoľahlivosti, komfort a bezpečnosť.  

V tomto štýle je aj akciová ponuka Avensis Style Edition, zameraná na dizajn a výbavu. Dostala v štandarde napr. bi-xenonové adaptívne svetlomety, systém odomykania a štartovania bez kľúča Smart Entry & Start, multimediálny systém Toyota Touch a čalúnenie v kombinácii alcantary a kože v čiernej alebo béžovej farbe.

Chróm na každom kroku

Súčasťou limitovanej série je na pomery Toyoty výrazne viditeľný chrómový rámček predného nárazníka, chromovaná zadná lišta a spodné bočné lišty. V rovnakom štýle firemného tuningu pribudla chrómová koncovka výfuku a nový dizajn brúsených zliatinových kolies.Pre kombi verziu je navyše za polovičnú akciovú cenu 600 eur panoramatická strecha Skyview.  Ďalšou možnosťou je výber laku biela perleť.

Zdroj: Toyota
Zdroj: Toyota
Zdroj: Toyota

Akčný model kombi s naftovým motorom 2,2 D-CAT 150 v kombinácii s automatickou prevodovkou za 27 900 eur má maximálne cenové zvýhodnenie. Bez cenového rozdielu je manuálna prevodovka.

V prípade financovania prostredníctvom Toyota Financial Services Slovakia získa zákazník zadarmo aj predĺženú záruku (5 rokov/160 000 km) v hodnote 599 €.

 

Jozef Vydra
ZDROJ: Toyota Motors Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo