2013-04-16 17:30:00
Vyhrajte s nami Audi
Slovenskú premiéru bude mať na bratislavskom autosalóne aj tretia generácia modelu Audi A3 Sportback.
Zdroj: Audi AG

Vyhrajte s nami Audi A3 Sportback na celý víkend s plnou nádržou

Na bratislavskom autosalóne bude niekoľko horúcich noviniek. Poďte spolu s nami a vychutnajte si Audi na víkend.

Fanúšikovia áut sa už chystajú prísť na budúci týždeň do Bratislavy. Vidieť naživo niektoré  vozidlá, ktoré mali iba nedávno svetovú, či európsku premiéru na významných autosalónoch vo svete je lákavé. Noviniek so slovenskou premiérou má byť okolo 90!

Navyše na jednom mieste máte možnosť porovnať viac vozidiel rôznych značiek a vybrať si dokonca niektoré autosalónové zľavy a iné akciové ponuky. Automobilový sviatok pre motoristov aj nadšencov pekných kriviek automobilových tátošov sme sa rozhodli okoreniť aj zaujímavou súťažou.

Audi A3 Sportback na víkend

Pripravili sme pre vás reálnu šancu mať okrem zážitku na autosalóne ešte jeden, vysoko individuálny. Odviezť sa v novom Audi A3 Sportback je fajn vec. Ešte lepšie je však šoférovať ho. A najlepšie je mať ho k dispozícii na celý víkend. Od piatkového popoludnia do pondelkového rána bude toto auto hovoriť „pane“ práve vám. Stačí urobiť tak málo, aby ste sa na dva dni mohli cítiť ako majiteľ, či majiteľka zaujímavého vozidla, ktoré má v sebe gény odkazu: náskok vďaka technike.

Zdroj: Audi AG
Zdroj: Audi AG

Súťažte spolu s nami

Postup, ako získať auto na víkend s plnou nádržou, je celkom jednoduchý. Stačí pár krokov a môže byť vaše. Nie je to nič zložité, ani vás to nebude stáť nič navyše. Prvý predpoklad je navštíviť našu stránku Podkapotou.sk na facebooku. Potom je to už úplná pohoda: stačí si kúpiť lístok na autosalón, prísť s ním na výstavisko na pravom brehu Dunaja, navštíviť expozíciu Audi, posadiť sa do vozidla Audi A3 Sportback a porovnať unikátny kód na vstupenke s tým, ktorý tam bude umiestnený. V prípade, že to bude ten váš, máte hneď auto na víkend. Ak sa nepodarí spárovať kódy zo vstupeniek so zverejneným, bude sa žrebovať zo všetkých, ktorí si kúpili lístok na autosalón tak, ako sme už uviedli vyššie.

Nečakajte, konajte, vyhrajte

Celá súťaž sa začína dnes a prvé on-line kolo (kúpa lístka v predpredaji) trvá do nedele 21. apríla (vrátane). Potom bude nasledovať tá druhá, akčnejšia časť – návšteva autosalónu a získanie unikátneho kódu na výstavnej ploche Audi.

Náš tip: posaďte sa do nového Audi A3 Sportback a hľadajte unikátny kód zo vstupenky tam.

Celé znenie súťaže a ďalšie podrobnosti si môžete pozrieť v štatúte súťaže.

 

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo