2023-05-16 21:16:00
Grand Tour aj zo
Grand Tour aj zo Slovenska bude už čoskoro
Zdroj: Grand Tour Amazon Prime

„Aj SLOVENSKÝ“ diel magazínu Grand Tour s ikonickou trojicou má termín premiéry!

Netradičná cesta východnou Európou, pri ktorej moderátorské trio zavítalo aj na Slovensko bude čoskoro na nete.

Eurocrash (euronehoda), tak by sa mal volať nový diel magazínu Grand Tour, ktorý trio na čele s fajnovo kontroverzným Jeremym Clarksonom nakrúcalo aj na Slovensku počas minulého leta. Ich cesta začínala niekde v Poľsku, pokračovala cez Slovensko až na Balkán. Trojica nakrúcala v Žiline, v Piešťanoch a mnohí fanúšikovia si ich pamätajú aj z bratislavských ulíc. Jeremy si zároveň vyskúšal „Ferrari východu“ od Škody na letisku v Piešťanoch. Trio jazdilo na troch absurdných vozidlách, ktoré vidíte na titulnej fotografii, no ako vidno, odskúšali si počas cestovania omnoho viac než len požičané bicykle v Bratislave.

Štandardne trvá postprodukcia cestovateľskej automobilovej série Grand Tour zhruba pol roka, tentokrát to bolo ešte o niečo dlhšie. Čo z natočeného teda bude vo finálnom produkte zostáva záhadou, je celkom možné, že zábery nakrútené na Slovensku v danom produkte ani nebudú, respektíve ich bude veľmi málo, záleží od toho, či sa im inde nepodarilo vyrobiť niečo lepšie.

No a kedy bude premiéra? 16. júna, teda presne o mesiac. Samozrejme na Amazon Prime pre predplatiteľov. Pre zvyšok východnej Európy už o pár hodín neskôr na všetkých dostupných pirátskych platformách... Inak, pred uvedením sa obvykle dočkáme ešte traileru, ktorý čo-to prezradí. Ten ale zatiaľ vonku nie je. Musíme si pár dní počkať. 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Amazon Prime

Komentáre k článku


Stream naživo