2023-04-28 10:59:00
Prekvapenie v motorovom priestore
Prekvapenie v motorovom priestore
Zdroj: Inside Edition ytb

VIDEO: Keď vám motor začne počas jazdy takto štekať, mali by ste okamžite zastaviť

Dôvodov na štekot z motorového priestoru môže byť viacero, teraz ide o jeden konkrétny.

Štekavý zvuk z motorového priestoru neznačí nič dobré, no v tomto prípade je to dobré aspoň trochu. Keď sa totiž ozval štekot, nešlo o technickú poruchu, ale o 4-mesačné šteňa, ktoré uviazlo v motorovom priestore.

Incident, ktorý zachytili správy Inside Edition sa odohral v Kansase v USA. Upozornil naň autoblog.com. Šteňa vliezlo do motora, pravdepodobne vedené svojim nosom, no von sa už dostať nedokázalo. Majiteľka vozidla sa ráno ponáhľala do práce, psíča nepočula, sadla do auta a vydala sa smerom k pracovisku. Na ceste dlhej 40 kilometrov vraj nič nepočula, no jej kolegyňa, ktorá zaparkovala hneď vedľa, už štekajúce psíča počula. Po troche pátrania a po drobnom servisnom úkone sa malého štvormesačného krížensa Pomeraniana a Shi-tzu podarilo vyslobodiť. Zviera vychlontalo pripravenú misku s vodou a takpovediac odkveclo od únavy.

Dostať sa do motora, to je obvykle záľuba mačiek, či hlodavcov. Jedni sa tam idú schovať pred teplom, druhí sa idú pohrať s elektrinou vozidla. Keď zvieratko v motore náhodou zaspí a zrovna niekde pri ventilátore, či pri rozvodoch, puff a už nie je zvieratko. Tento drobec mal ale šťastie a v motore sa nenachádzal na takto problematickom mieste. Akurát sa tam pekne vydesil a prehrial, keďže BonBon zostal pri bloku motora a po 40-kilometrovej trase sa motor zvykne zohriať celkom dosť.

Psíča prežilo, stretlo sa s majiteľkou a možno si z tohoto zážitku nabudúce zoberie ponaučenie. A možno nie.

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: YTB, Inside Edition

Komentáre k článku


Stream naživo