2023-05-08 12:13:00
Bundesliga v i7
Bundesliga v i7
Zdroj: BMW

BMW užívateľom dovolí strímovanie obsahu na displejoch vpredu a aj na tomto vzadu

Akoby sa automobilky doteraz tvárili, že ich displeje v autách nie je možné použiť na nič iné.

Na nič iné, než štyri-päť funkcií, ktoré v nich majú, plus pár základných nastavení. Pohľad na vec sa mení a kým veľká časť z nás považuje za najväčší benefit moderného vozidla prepojenie s mobilom, potenciál v moderných áut je ešte ďalej - ako už roky dokazuje Tesla.

Tentokrát to ale nebude o Američanoch, ale o Nemcoch. A o ich láske k futbalu, ku ktorej sa okrem Švajčiarska a Rakúska budú môcť pripojiť aj ďalšie krajiny.

BMW totiž začiatkom roka oznámilo spoluprácu s nemeckou futbalovou Bundesligou. Jej zápasy umožnilo prehrávať v zaparkovaných autách napríklad pri nabíjaní na nabíjačke. Užívatelia si tak priamo v aute mohli otvoriť appku a pozerať zápasy z jednej z najlepších líg sveta. Teraz sa služba rozširuje a to nielen na ďalšie krajiny, ale aj na ďalšie monitory a modely.

Doteraz totiž bola dostupná len pre BMW iX a jeho predný monitor, neskôr sa pripoja BMW X5, X6 a X7, no hlavne sa aktuálne pripája BMW i7. Nie však len predným displejom, ale tým zadným 31,2 palcovým výklopným displejom. Užívatelia si môžu Bundesligu pozrieť cez apku prostredníctvom zabudovanej služby Fire TV - ak teda majú v aute e-sim...

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: BMW

Komentáre k článku


Stream naživo