2023-03-27 12:01:00
Ruský výmol
Ruský výmol
Zdroj: forpost-sevastopol.ru

VIDEO: V strede cesty sa prepadla vozovka. Vodič dodávky už nestihol nič

Ruské výmole a diery vo vozovke sú skrátka väčšie. A ak neboli doteraz, odteraz určite budú.

Jedna taká diera, celkom čerstvá, dokázala po krátkom procese vzniku rovno zhltnúť Gazellu, teda dodávku od značky GAZ vo veľkosti priemerného Fordu Transit. Ako píše perm.kp.ru, udalosť sa odohrala 24. marca v ruskom meste Perm na jednom z vjazdov na "Diaľnicu Kozmonanutov" (шоссе Космонавтов) v priemyselnej časti mesta.

25-ročný vodič Gazelly si práve vzniknuvšiu dieru v ceste nevšimol, respektíve nedokázal sa jej vyhnúť, či ubrzdiť pred ňou. Gazella do diery najprv vliezla nosom, následne sa v diere stratila celá. Vodič sa z auta dostal bez zranení, auto samotné má rozbitý čumák a pár ďalších komponentov, no po vytiahnutí vyzeralo ešte celkom slušne, na to, že ho zhltla diera v ceste. 

Keď sa teda nabudúce budete chcieť sťažovať na kvalitu našich vozoviek, nezabudnite na to, že kým u nás vám diera možno zožerie nápravu, v Rusku zhltne auto pokojne celé.

Ak necháme žarty bokom, diera v ceste tohto rozmeru a typu by sa mohla objaviť (a aj sa objavila) na cestách kdekoľvek na svete. Pravdepodobnou príčinou jej vzniku je totiž únik vody. Na videu nižšie je to aj vidieť. V galérii nájdete fotku zachytávajúcu auto po jeho vytiahnutí.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: sevastopol.ru, rbc.ru, perm.kp.ru

Komentáre k článku


Stream naživo