2021-01-29 11:15:00
C63 pálilo gumy motorom
C63 pálilo gumy motorom
Zdroj: kolaz reddit jh

VIDEO Machroval na AMG C63 – pozrite si jeho totálny fail! Pálenie gúm nevyšlo

Z miesta chcel pred zrakmi divákov odísť štýlovo s oblakom spálených pneumatík. Oblak bol. Aj plameň. Ale nie z gúm.

Keď guma chcela gumy páliť, skončilo to neslávne. 25-ročný muž sa v austrálskom meste Bankstown pokúsil naozaj štýlovo opustiť akúsi slávnosť. Sledovalo ho viacero ľudí, v aute mal dvoch spolujazdcov.

Lenže namiesto plameňov z páliacich sa pneumatík upraveného modelu Mercedes-AMG C63 kupé bolo len trápenie motora vysokými otáčkami so zabrzdenými kolesami. Nepodarilo sa nič viac, než kratučký šmyk. Mladý muž to ale nevzdával a skúšal ďalej. Až kým to nevzdal 4,0 litrový motor V8. Dym z výfuku a následne plamene spod kapoty.

Tam sa video končí, no vďaka postom na sociálnych sieťach aj z oficiálnych účtov (tamojšia polícia) vieme, že auto zachvátil požiar, ktorý spôsobil totálnu škodu na vozidle s hodnotou vyššou než 100-tisíc austrálskych dolárov. Mladý muž bol predvolaný a obvinený z nebezpečného jazdenia a poškodzovania verejného majetku. Cesta pod autom totiž dostala zabrať.

Všetkým členom posádky sa podarilo z vozidla uniknúť. A možno si mladý muž nabudúce rozmyslí, či sa bude pokúšať páliť pneumatiky (tzv. burnout), alebo aspoň vypne kontrolu trakcie a stabilizačný systém. Prípadne zvolí lepšie obutie, či auto, ktoré v situácii prejaví podstatne menej rozumu ako AMG. Auto radšej spáchalo samovraždu, akoby malo ďalej slúžiť mladému mužovi, ktorý v úzkej uličke riskoval viac ako len zdravie motora a prevodovky.

 

Idiot in a C63 from r/IdiotsInCars

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: FB, Reddit

Komentáre k článku


Stream naživo