2020-08-27 12:00:00
Tieto výrazy zákazník na
Tieto výrazy zákazník na svoju adresu nechce počuť
Zdroj: grab fb vid

VIDEO Takto to chodí v servisoch? Kamera v aute odhalila to, čo nemal nikto vedieť

Zákazník odovzdáva vlastné auto do servisu s určitou dôverou.

 

Keď sa však dôvera naruší, zákazník začne byť opatrnejší a sleduje aj to, čo by inak nesledoval. A približne takto vznikol a na verejnosť sa dostal záznam z palubnej kamery umiestnenej vo vozidle. Kamera automaticky nahrávala a nebyť podozrenia, zákazník by si záznam nepozrel a nezistil, čo o ňom servisný technik hovoril. Teraz to vie a vedia to aj tisíce ďalších. Nie príliš pozitívna reklama pre servis, však? Obzvlášť, keď išlo o oficiálneho dílera a autorizovaný servis. 

Video, ktoré nájdete nižšie pochádza od Gabriela Rendona. Zachytáva časť jeho nepríjemnej skúsenosti s dílerom Hondy v americkom meste San Antonio. Rendon prišiel do servisu na plánovanú výmenu oleja. V servise mu odporučili, aby okrem motorového oleja vymenil aj brzdovú kvapalinu, olej v prevodovke a batériu. Rendon to odmietol s tým, že teraz mu stačí vymeniť olej, na ďalšie úkony sa objedná o pár týždňov. Odovzdal auto, no z ceny za dohodnutý servis bol následne nemilo prekvapený. Mal zaplatiť 480 dolárov. Pretože servis aj napriek jeho nesúhlasu vymenil kvapaliny i batériu. 

Vznikla hádka, ktorej výsledkom bola dohoda, že mu teda aspoň vrátia pôvodnú batériu a vec bude vyriešená. Auto zobrali naspäť do servisu. Palubná kamera zachytila krátky rozhovor dvoch technikov, pričom jeden z nich povedal približne toto: "... Musíme toho sku***syna hodinu nechať sedieť, lebo ten chlap je sku**ený s*áč (f**king a**hole). 

A podľa Rendona sa presne to stalo, na výmenu batérie čakal takmer hodinu. Práve preto si pozrel záznam z kamery a zistil o sebe preňho celkom nové informácie. 

Je jasné, kde nastala chyba, je jasné, že vo veci prišlo k prijateľnému kompromisu. A je tiež jasné, že zákazník takéto veci počuť nepotrebuje a pravdepodobne už zákazníkom opäť nebude. Jasné tiež je, že autorizovaný servis takúto pozornosť nechcel. 

(Pozor, video obsahuje spomínané anglické výrazy, avšak bez hviezdičiek)

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: FB

Komentáre k článku


Stream naživo