2020-05-12 16:00:00
Vodič sa pomstil za
Vodič sa pomstil za vyhadzov majiteľovi firmy tak, že mu prešiel po Ferrari

Zničil mu Ferrari! Vodič ťahača dostal výpoveď a takto sa pomstil šéfovi

Vodič nákladného vozidla sa vo firme dlho neohrial. Keď odchádzal, urobil toto.

Udalosť sa odohrala v USA v Chicagu pred niekoľkými dňami. Dôvodom pre incident malo byť ukončenie spolupráce s vodičom. Ten podľa informácii carscoops.com krátko po výpovedi vyšiel na parkovisko, sadol do prvého ťahača, ktorý mu vošiel do cesty a vrazil ním do zaparkovaného Ferrari.

Vodič ťahača pre firmu nepracoval dlho. Najatý bol štyri dni pred incidentom a za ten čas vykonal len jednu jazdu. Frustrácia vodiča vraj vychádzala z toho, že nedostal do rúk nový ťahač tak ako mu bolo sľúbené ale ťahač o rok starší. Podľa viacerých zdrojov chcel ťahač modelového roka 2020(2021), no dostal „iba“ model 2019. Pritom išlo o model tej istej značky (Volvo). Vodič mal pre túto skutočnosť vyvádzať a rozkrikovať sa. Následne sa firma rozhodla ukončiť s vodičom spoluprácu a to vraj bez akýchkoľvek emócií a potom, čo sa s vodičom finančne vysporiadala za jeho odvedenú prácu.

Keď muž opúšťal administratívnu budovu, spýtal sa majiteľa firmy, či mu patrí to Ferrari zaparkované vonku. Ten netušiac, čo bude nasledovať súhlasil. Prepustený šofér naňho zakričal, že teraz uvidí, čo sa stane tomu, kto ho obabre a vybehol von. Majiteľ bežal za ním, no muž skočil do prvého ťahača, zavrel sa vnútri, rozbehol vozidlo a namieril ho na zaparkované Ferrari. Nestačilo mu však to, že doň nabúral, ale držal plyn, až kým ťahač na auto nevyliezol.

Vodič ťahača bol následne zadržaný políciou a tá rozbehla vyšetrovanie. Či bolo všetko tak ako je popísané vyššie ukáže až samotné vyšetrovanie, no isté je, že škody, ktoré šofér svojim konaním napáchal mnohonásobne prevyšujú jeho zárobok vo firme. Takže mu to asi nestrhnú z platu...

Ferrari na obrázku je stále aktuálny model GTC4Lusso, ktorého hodnota na trhu jazdených vozidiel sa pohybuje v závislosti od stavu v státisícoch. V Európe ceny štartujú na úrovni 160-tisíc eur a končia niekde nad 250-tisíc eur.

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo