2020-04-16 08:15:00
Lietajúci Poliak dolietal
Lietajúci Poliak dolietal
Zdroj: Policja Wojewodztwa Lodkzkiego via FB, youtube grab

VIDEO: Opitý Poliak. Kruhový objazd. Suzuki Swift. To bol skok!

Čo sa stane, keď opitý vodič narazí na kruhový objazd? Niečo podobné.

41-ročný muž z Poľska a jeho skákajúci Swift sa stal hitom internetu. Jeho fenomenálny kúsok zachytila bezpečnostná kamera a vy si ho tak môžete pozrieť.

Vodič podvečer okolo 18-tej hodiny 12. apríla tohto roku v meste Rąbień v Poľsku neprimeranou rýchlosťou vletel do križovatky a nevšimol si, že má pred sebou kruhový objazd s násypom, ba priam vyvýšeným záhonom vo svojom strede. Ak píšem, že pred križovatkou letel, cez križovatku skutočne preletel. Kamenný okraj okrasného násypu kruhového objazdu jeho vozidlo doslova katapultoval do výšky niekoľko metrov. Tento skok o kruháč spôsobil vozidlu škody nezlúčiteľné s ďalším fungovaním.

Zdroj: Policja Wojewodztwa Lodkzkiego via FB, youtube grab

Vodič však prežil, a keď ho z auta dostali hasiči, smrdel alkoholom. Ide o pomerne devastačný spôsob prejazdu ba preletu cez kruhový objazd, no rozhodne je to spôsob najrýchlejší, najefektnejší a jeden z mála, ktorý si zaslúžil pozornosť internetu. Ale pozor vážení influenceri, ak sa o toto pokúsite doma, je celkom možné, že toľké šťastie ako tento chlap, nebudete mať a na svoj počin sa nebudete môcť neskôr pozrieť...

__


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Youtube, FB

Komentáre k článku


Stream naživo