2019-06-11 16:40:00
Škoda Octavia
Škoda Octavia
Zdroj: kolesa.ru

FOTO: Bude nová Octavia vyzerat takto?

Najvýznamnejší model značky Škoda čaká budúci rok nová generácia. Mala by strieľať vyššie než doteraz.

Takýto „superbovský“ dizajn by jej v tom mal pomôcť. Nová Octavia má byť väčšia, má pôsobiť luxusnejšie a má sa zbaviť „škúľavých“ očiek. Namiesto nich ju čakajú takéto prižmúrené, poväčšinou full LED svetlá (pre vyššie výbavy). Novú grafiku by mali mať svetlá predné i zadné, úprav by sa mal dočkať aj nos vozidla. Auto by malo dostať ešte viac pokročilej výbavy, a síce Golf v technológiách nepokorí, vysoká konektivita ju isto čaká.

Podkapotou by mala mať podobné zloženie motorizácií a prevodoviek ako dnes. Aspoň na prvý pohľad. Po vzore Superbu ju istotne čaká elektrifikácia. Či už prostredníctvom mild-hybridných jednotiek, pravdepodobný je aj plug-in. Už dnes je jasné, že auto porastie, rázvor by sa mal zväčšiť o cca 5 cm a ako prvé by sa malo predstaviť kombi. Neskôr ho doplní liftback.

Dizajn, ktorý dal Octavii nezávislý dizajnér či skôr majster fotošopu ukázal ako prvý ruský server kolesa.ru. Ten vychádzal z nedávnych „špiónskych“ fotografií testovacích prototypov s rafinovanou kamuflážou. S niektorými prvkami nemusíme úplne súhlasiť, no tento dizajn je prinajmenšom zaujímavý a vystihuje základné smerovanie značky, i keď do veľkej miery ukazuje tiež túžby autora, či fanúšikov modelu. Tak čo poviete, bude nová Octavia vyzerať takto, alebo skôr veríte vo väčšiu mieru zachovania po-faceliftovej tváričky?

Zdroj: kolesa.ru

Komentáre k článku


Stream naživo