2019-02-03 15:15:00
Instantná karma
Instantná karma
Zdroj: grab

VIDEO Instantná karma. Arogancia a priestupky rovno pred očami polície

Okamžitá spravodlivosť, alebo tiež instantná karma. To zachytáva veľký zostrih z ciest po celom svete.

Priestupky na báze arogancie a pocitu nadľudskosti vídame ako vodiči každý deň. Používanie buspruhov v zápche, agresívna jazda, jazda na červenú a mnoho ďalších priestupkov vidieť na cestách neustále. Často si pri tom ako svedkovia pomyslíme, kde je polícia, keď ju človek potrebuje. A v tom sa rozsvietia majáky, policajti vyrazia za previnilcom a nám odpadne veľký kameň zo srdca.

Presne také prípady zachytáva tento viac ako hodinový zostrih s názvom Instant Karma. Nie vždy je možné arogantnosť na cestách potrestať, vidieť ako sa ale spravodlivosti urobí za dosť krátko po priestupku, to je na nezaplatenie.

Tento zostrih možno aj dávkovať. Netreba pozerať celý, odložte si ho a vráťte sa k nemu, keď vás na cestách niekto naštve. Takúto psychohygienu odporučí deväť z desiatich psychológov. Určite je to lepšie, ako brať spravodlivosť do vlastných rúk a snažiť sa vinníka poučiť na vlastnú päsť. To veru rovnováhu vo vesmíre neobnoví. Okamžitý zásah polície ale určite áno. Video zbiera tie najzaujímavejšie videá s touto tématikou, o viacerých sme už písali, je fajn vidieť ich všetky pokope. Nech sa páči, prajem prijemný psychohygienický zážitok.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo